Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny pochodziłam po galeriii brzuch mnie kuje cały czas. myślicie że to z przemęczenia ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozmiar dla męża? To może nam być trudno ocenić
A tak na serio - 56 to tak na początek, zakładając 3500 przy urodzeniu taki rozmiar ponosi do 3 tygodni, potem 62.
Ja albo w domu mam gości albo sami sie gościmy u kogoś. Na laptopie nie mogę się zalogować a na telefonie źle mi sie pisze więc zostało mi tylko czytanie co tam u was słychać.Jolcia głowa do góry ! Nasze wsparcie masz wiem że to napewno utrudnia życie....
Ja jutro rano tylko 2 badania ide -krew i tsh....noi sie boję ...
Olcia obserwuj synka ,często na drugi dzień jest ok....tego Wam życzę !
My ostatnio po zaleglym DPT mieliśmy jazde ,nie dośc że gorączka to bardzooo opuchnięta noga....strachu się najadłam wtedy...Teraz do 5rż mamy z głowy szczepienia. uff
Ja wieczorem napaliłam na lody tiramisu...i pogrzebałam w nich trochę,zmuliło mnie...i koniec...ale zachcianka
Ciekawe co reszta dziewczyn porabia? No te pracujące zmęczone....Hope? Mendoza? Kamcia? Gwiazda? Ewel?