reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
witam
Padam ....zakupy dały mi w kość,teraz zalegam...
Widzę Jolcia że wkurza cię jak ktoś mówi aż 2 razy że bedzie cię wspierał...Masz rację nie wie ten kto nie przeszedł cukrzycy w ciąży...
U mnie wyniki tsh ok ...bo 2,880 ale anemia się kłania -Hemoglobina i hematokryt poniżej normy,pewno przez to krwawienie...
Ruda przy gorączce brałam paracetamol.
Gwiazda - np.
Olimp_Gold_DHA_kapsułki,,Pregna_250_DHA_kapsułki,Prenatal_DHA_Omega_3_kapsułki,,Omega_Forte_65_EPADHA__kapsułki,,Feminovit__DHA_kapsułki,,Biovilon_DHA_syrop
Jak czytam o waszych maluszkach to mój wcześniaczek nie taki mały był w 33tc...miał 50cm i 2560g...ale ja byłam na takie ciuszki przygotowana ,rozmiar 50 był ok..

właśnie kurde byłam w dwóch ale jakieś dziwne kobiety ;) jedna wogole nie miała nic a druga jak mi powiedziała cenę to się przestraszyłam; )

Jolcia głowa do góry ! Nasze wsparcie masz :D wiem że to napewno utrudnia życie....
Ja jutro rano tylko 2 badania ide -krew i tsh....noi sie boję ...
Olcia obserwuj synka ,często na drugi dzień jest ok....tego Wam życzę !
My ostatnio po zaleglym DPT mieliśmy jazde ,nie dośc że gorączka to bardzooo opuchnięta noga....strachu się najadłam wtedy...Teraz do 5rż mamy z głowy szczepienia. uff
Ja wieczorem napaliłam na lody tiramisu...i pogrzebałam w nich trochę,zmuliło mnie...i koniec...ale zachcianka :-D
Ciekawe co reszta dziewczyn porabia? No te pracujące zmęczone....Hope? Mendoza? Kamcia? Gwiazda? Ewel?
Ja albo w domu mam gości albo sami sie gościmy u kogoś. Na laptopie nie mogę się zalogować a na telefonie źle mi sie pisze więc zostało mi tylko czytanie co tam u was słychać.
Jolcia szkoda, że wyszła ci ta cukrzyca :/ Trzymam kciuki żebyś dała radę i dzielnie znosila diete podczas gdy my będziemy pisały o swoich kulinarnych zachciankach.

Venicee, normy tsh dla kobiet w ciąży są troszkę obniżone. Na moich badaniach mam notkę, że górna granica w 1 trymestrze to 2,32. Mi wyszło 2,09 i już mi endokrynolog podwyższyła mi dawkę leku, żebym nie przekroczyła tej granicy.

Dziewczyny. wrocilam dziś do domu, chce zrobić siku, patrzę a tu na wkladce maluśka brązowa plamka. przestraszyłam die strasznie ale jaj zrobiłam siku to noc niepokojącego nie zauważyłam, śluz może nie był biały ale napewno nie brązowy ani nie czerwony. panikować czy to noc strasznego. wydaje mi się ze mogę mieć zapalenie pęcherza, może to coś id tego ?

reklama
Julka ja od jakiegoś czasu mam czasem brązowe plamki i lekarz powiedział żebym się nie martwiła jak byś zauważyła znowu ale bardziej czyli mocniej lub krwiste to albo do lekarza albo na szpital ;)

Do góry