fazerkamm
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży do 7 tc pracowałam a 9 już w szpitalu wyladowalam z odwodnieniem takie miała torsje wymiotne.
Rzygalam 24 nacdobe...
Modlę się żeby teraz było inaczej....
Ale czas pokarze
Oby tym razem tego nie było!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pierwszej ciąży do 7 tc pracowałam a 9 już w szpitalu wyladowalam z odwodnieniem takie miała torsje wymiotne.
Rzygalam 24 nacdobe...
Modlę się żeby teraz było inaczej....
Ale czas pokarze
kurcze, ja myslalam , ze mi sie cos ubzduralo ze mi tak ciezko i to rozdymanie... :-) bo to dopiero poczatek ale widze ,ze nie tylko ja mam brzuch jak balon...
Ja też mam bardziej mdlosci niż wymioty. To 4 ciąża i w żadnej jako tako nie wymiotowalam ale nie jednokrotnie jestem na skraju. Też przy 2 dzieci nie mam na to czasu. I o mdlosci schowka też można zapomnieć Jak się jest w pędzie życia codziennego. Im więcej mam czasu na siedzenie tym gorzej się czuje ;-) czasami właśnie najczęściej wieczorami już nie mogę, już mi słabo, niedobrze i poty zalewają. Wtedy lepiej się czuję jak położę się przy otwartym oknie. Dlatego wydaje mi się że to może być też kwestia zmęczenia.