reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
hej, mam na ime Ania i to moja druga ciaza... ja jestem w ok 5 tyg ale rozdeta jestem niesamowicie...az niedobrze z tego ..ciagle pelna a nic prawie nie jem:baffled:

Powiem ci julita że przez dwa trzy dni bylam wzdeta ale teraz juz zeszło. A w pierwszej ciąży to w ogóle nic do 5 mca.

Ja tez rozdeta, juz sie smialam wczoraj do mojego meza ze to dopiero drugi miesiac idzie a ja juz wygladam jak w 4..
W poorzedniej ciazy w pierwszym trymestrze przez poltorej miesiaca rzygalam jak kot ale potem czulam sie swietnie i nic mi nie dolegalo do konca. Ja jeszcze nie mam umowionej wizyty ale mysle ze sie umiwie pomiedzy 7/8 tc

reklama
U mnie oprócz bolących sutków nic się nie dzieje.
A brzuch mam jak w 6 miesiącu już od dawna ;) Już z rok czasu mi ludzie miejsca ustępują ;-)

Do góry