reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Google mi wyliczył termin na 3 lipca ale tak na prawdę to jest tak na oko liczone bo nie wiem dokładnie kiedy miałam ostatni okres. Dowiem się czy dobrze liczy po wizycie w czwartek.. o właśnie to kolejna przyczyna dlaczego muszę iść :-) niech sprawdzi czy to faktycznie 6 tydz czy nie. W pierwszej ciąży lecialam od razu po teście. W drugiej spokojnie mieszkając już w uk poczekalni do 12 tyg. A teraz ze nie wiem nic dokładnie to pójdę teraz mając okazję będąc w pl.
Venicee w jakim sensie najstarsza :-) wieku czy terminu? Jak terminu to nie bój nic :-) jeszcze sporo dziewczyn dojdzie które będą miały terminy na koniec lipca i możliwe że dopiero się dowiadują albo jeszcze nie podejrzewają ;-)

reklama
wow ale lecicie z tematem :D
No chyba ja tu najstarsza heheh...
Ja też mam termin na 12...tak mi kalkulator wyliczył..Łykam wyłącznie folik...

Najstarsza? To pochwal sie ile masz lat :-)

Mój termin to cos 14-16 lipca, ale obie dziewczyny rodziłam po terminie :-)

Kari - mówisz, że 3 chłopak?? Ależ mnie się marzy chłopak...........................

Mi się marzy córcia i podejrzewam ze zostane jednak czerwcowa mama . Synek miał termin na 10 czerwca urodził się 24 maja a może będzie inaczej :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Myślę poprostu ze potrzebujesz czasu. Powoli się oswoisz a radość przyjdzie z czasem :)
Dla mnie moja ciąża to tez zaskoczenie i szok ale mam nadzieje ze szybko się ogarnę :)
A rocznik 79 to nie dużo co ty :)
Masz 36 lat to super wiek :)
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

A ja się boję ze się nie uda :( miałam mieć dzisiaj ta betę ale labo robi tylo we wtorki i czwartki. Trzeba czekać ehh. Tak bym chciała mieć drugie dzieciątko. Jeszcze z pracą mam problem a ciąża by go rozwiązała.

Ja jestem rocznik 88

No staruchą nie jestem ....heheh ale młodą siksą nie :D
Gdyby nie to że to 4 dziecię....jakoś byłoby...a tak przeraża mnie wszystko...Co dopiero w moim zyciu wszystko na swe tory powrociło...a tu masz w łeb kobieto....

reklama
Venicee tyle mocno bo mam to samo. Dopiero co wszystko się ułożyło i bum. 3 nieplanowana całkiem ciąża. A mam pewnie jeszcze gorzej ale o tym pisać narazie nie będę ;-) i wiem co czujesz. Też się nie cieszę ciąża. Choć jak teraz zaczęłam z wami pisać to już trochę mi lepiej.
Kasiulka to tak jak ja bardzo córkę chciałam. W poprzedniej ciąży czułam że będzie 2 syn ale miałam taka silna nadzieję że jak się okazało na usg że miałam rację to się zalamalam. Przez miesiąc się pogodzić nie mogłam że będę miała 2 syna a nie córeczkę. Przeplakalam swoje a teraz nie mazmienilabym go na żadną dziewczynkę. A teraz też wiem że będzie 3 chlopak ale wcale już nie jest mi przykro z tego powodu :-)
Mój rocznik 89. 26 lat ... masakra. 27 i 3 dzieci.

Do góry