reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Google mi wyliczył termin na 3 lipca ale tak na prawdę to jest tak na oko liczone bo nie wiem dokładnie kiedy miałam ostatni okres. Dowiem się czy dobrze liczy po wizycie w czwartek.. o właśnie to kolejna przyczyna dlaczego muszę iść :-) niech sprawdzi czy to faktycznie 6 tydz czy nie. W pierwszej ciąży lecialam od razu po teście. W drugiej spokojnie mieszkając już w uk poczekalni do 12 tyg. A teraz ze nie wiem nic dokładnie to pójdę teraz mając okazję będąc w pl.
Venicee w jakim sensie najstarsza :-) wieku czy terminu? Jak terminu to nie bój nic :-) jeszcze sporo dziewczyn dojdzie które będą miały terminy na koniec lipca i możliwe że dopiero się dowiadują albo jeszcze nie podejrzewają ;-)

reklama
wow ale lecicie z tematem :D
No chyba ja tu najstarsza heheh...
Ja też mam termin na 12...tak mi kalkulator wyliczył..Łykam wyłącznie folik...

Najstarsza? To pochwal sie ile masz lat :-)

Mój termin to cos 14-16 lipca, ale obie dziewczyny rodziłam po terminie :-)

Kari - mówisz, że 3 chłopak?? Ależ mnie się marzy chłopak...........................

Mi się marzy córcia i podejrzewam ze zostane jednak czerwcowa mama . Synek miał termin na 10 czerwca urodził się 24 maja a może będzie inaczej :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Myślę poprostu ze potrzebujesz czasu. Powoli się oswoisz a radość przyjdzie z czasem :)
Dla mnie moja ciąża to tez zaskoczenie i szok ale mam nadzieje ze szybko się ogarnę :)
A rocznik 79 to nie dużo co ty :)
Masz 36 lat to super wiek :)
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

A ja się boję ze się nie uda :( miałam mieć dzisiaj ta betę ale labo robi tylo we wtorki i czwartki. Trzeba czekać ehh. Tak bym chciała mieć drugie dzieciątko. Jeszcze z pracą mam problem a ciąża by go rozwiązała.

Ja jestem rocznik 88

No staruchą nie jestem ....heheh ale młodą siksą nie :D
Gdyby nie to że to 4 dziecię....jakoś byłoby...a tak przeraża mnie wszystko...Co dopiero w moim zyciu wszystko na swe tory powrociło...a tu masz w łeb kobieto....

reklama
Venicee tyle mocno bo mam to samo. Dopiero co wszystko się ułożyło i bum. 3 nieplanowana całkiem ciąża. A mam pewnie jeszcze gorzej ale o tym pisać narazie nie będę ;-) i wiem co czujesz. Też się nie cieszę ciąża. Choć jak teraz zaczęłam z wami pisać to już trochę mi lepiej.
Kasiulka to tak jak ja bardzo córkę chciałam. W poprzedniej ciąży czułam że będzie 2 syn ale miałam taka silna nadzieję że jak się okazało na usg że miałam rację to się zalamalam. Przez miesiąc się pogodzić nie mogłam że będę miała 2 syna a nie córeczkę. Przeplakalam swoje a teraz nie mazmienilabym go na żadną dziewczynkę. A teraz też wiem że będzie 3 chlopak ale wcale już nie jest mi przykro z tego powodu :-)
Mój rocznik 89. 26 lat ... masakra. 27 i 3 dzieci.

Do góry