reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Jolcia, współczuję :-( Ale przetrwasz to wszystko, a jak już urodzisz zdrowego dzidziusia, szybko o tym zapomnisz. Trzymam kciuki, żeby udało Ci się przejść tą cukrzycę jak najlżej.

reklama
Młody ma.goraczke po szczepieniu :( A planowalam się wyspać. Mąż w pracy więc super:( oby szybko przeszło no i żeby zasnął bo padł o 19 a teraz już wyspany

Olciakk, moja miała mieć wczoraj szczepienie ale zadzwoniłam i przełożyłam na wiosnę.
Nie chciałam już sobie zapewniać atrakcji przed świętami. Oby ta Wasza gorączka była jednorazowa.

Jolcia głowa do góry ! Nasze wsparcie masz :D wiem że to napewno utrudnia życie....
Ja jutro rano tylko 2 badania ide -krew i tsh....noi sie boję ...
Olcia obserwuj synka ,często na drugi dzień jest ok....tego Wam życzę !
My ostatnio po zaleglym DPT mieliśmy jazde ,nie dośc że gorączka to bardzooo opuchnięta noga....strachu się najadłam wtedy...Teraz do 5rż mamy z głowy szczepienia. uff
Ja wieczorem napaliłam na lody tiramisu...i pogrzebałam w nich trochę,zmuliło mnie...i koniec...ale zachcianka :-D
Ciekawe co reszta dziewczyn porabia? No te pracujące zmęczone....Hope? Mendoza? Kamcia? Gwiazda? Ewel?

Witam
Ja od wczoraj nie mam Internetu i telewizji jedynie to co w telefonie
Jolka przykro mi
Ja właśnie miałam badanie z obciążeniem już bo z majka pod koniec ciąży miałam podwyższony cukier i lekarka już wolała sprawdzić

Marynka moj urodzil sie w 39tyg mial 50,5cm tez plywal w 56 :) a teraz ma 4 lata i nosi 98/104 :) 16kg waży

Jolcia wspolczuje tej cukrzycy :( :( :( ale wiem zr dasz rade bo ta choroba nie jest tragiczna w mojej rodzinie maja cukrzyce i zyja normalnie ;)

Witam weekendowo :)

Witam
Moja cora też plywala w 56, ale miałam 3 szt na 50 i były też za duże to zależy od rozniarowki.
A jak się urodziła miała 50cm
Teraz ms 5,5 i chodzi w rozmiarze 122/128

Hej dziewczyny!
Witam się przy sobocie, ale brzydko i szaro na polu brrrr.
Moja urodziła się 3330 i 53 cm. A teraz jest kruszyna na tle klasy, waży 22 kg i nosi ubrania 122/128, ale niektóre jeszcze 116, a spódnicę nawet na 110, bo większe jej z pupy lecą.

reklama
Do góry