reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jolcia, współczuję :-( Ale przetrwasz to wszystko, a jak już urodzisz zdrowego dzidziusia, szybko o tym zapomnisz. Trzymam kciuki, żeby udało Ci się przejść tą cukrzycę jak najlżej.

reklama
Młody ma.goraczke po szczepieniu :( A planowalam się wyspać. Mąż w pracy więc super:( oby szybko przeszło no i żeby zasnął bo padł o 19 a teraz już wyspany

Olciakk, moja miała mieć wczoraj szczepienie ale zadzwoniłam i przełożyłam na wiosnę.
Nie chciałam już sobie zapewniać atrakcji przed świętami. Oby ta Wasza gorączka była jednorazowa.

Jolcia głowa do góry ! Nasze wsparcie masz :D wiem że to napewno utrudnia życie....
Ja jutro rano tylko 2 badania ide -krew i tsh....noi sie boję ...
Olcia obserwuj synka ,często na drugi dzień jest ok....tego Wam życzę !
My ostatnio po zaleglym DPT mieliśmy jazde ,nie dośc że gorączka to bardzooo opuchnięta noga....strachu się najadłam wtedy...Teraz do 5rż mamy z głowy szczepienia. uff
Ja wieczorem napaliłam na lody tiramisu...i pogrzebałam w nich trochę,zmuliło mnie...i koniec...ale zachcianka :-D
Ciekawe co reszta dziewczyn porabia? No te pracujące zmęczone....Hope? Mendoza? Kamcia? Gwiazda? Ewel?

Witam
Ja od wczoraj nie mam Internetu i telewizji jedynie to co w telefonie
Jolka przykro mi
Ja właśnie miałam badanie z obciążeniem już bo z majka pod koniec ciąży miałam podwyższony cukier i lekarka już wolała sprawdzić

Marynka moj urodzil sie w 39tyg mial 50,5cm tez plywal w 56 :) a teraz ma 4 lata i nosi 98/104 :) 16kg waży

Jolcia wspolczuje tej cukrzycy :( :( :( ale wiem zr dasz rade bo ta choroba nie jest tragiczna w mojej rodzinie maja cukrzyce i zyja normalnie ;)

Witam weekendowo :)

Witam
Moja cora też plywala w 56, ale miałam 3 szt na 50 i były też za duże to zależy od rozniarowki.
A jak się urodziła miała 50cm
Teraz ms 5,5 i chodzi w rozmiarze 122/128

Hej dziewczyny!
Witam się przy sobocie, ale brzydko i szaro na polu brrrr.
Moja urodziła się 3330 i 53 cm. A teraz jest kruszyna na tle klasy, waży 22 kg i nosi ubrania 122/128, ale niektóre jeszcze 116, a spódnicę nawet na 110, bo większe jej z pupy lecą.

reklama
Do góry