MalinowaMarta
Fanka BB :)
Te badania to chyba beda robić nam stopniowo... Ja robiłam ostatnio i teraz tez mi jakieś zapisana niczym zadanie domowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie było inaczej miałam chęć tylko na kwaśne grejpfruty i kiwi jadłam kilogramami a na słodkie patrząc nie mogłam...dopiero gdzieś ok 7 mc jadłam normalnie...Dornia faktycznie zaszalałaś chociaż ja też uwielbiam strucle i też potrafie zjeść cała, ale teraz na szczęście nie ciągnie mnie tak do słodkości- może będzię chłopczyk z tego co piszesz, potwierdzasz to co mówią mówią, że słodkie to na dziewczynkę Może za 5 dni się dowiem... Dużo Wam tych badań zlecają. Mi jak narazie tylko grupa krwi, toksoplazmoza, glukoza, TSH i morfologia, ale pewnie w poniedziałek dostane kolejne. Dobrze wiedzieć że można Urosept bo mnie też czasem jakieś infekcje. Maryńka też nie wiem gdzie to teraz ogarnąć z ta ilością postów na stronie