reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
hehhe -mi sie wydaje że nawet łatwiej sie robi zmiany jak przy starym forum...mimo tego muszę się przyzwyczaić...
Oj dziewczyny zmęczone padają szybko spać....a i pewno inne polerują domy przed świętami...
Ja olew na całej linii.....

Mi się podoba nowe forum. Szybciej ogolnie śmiga:tak:tylko musze rozkminic gdzie sie zmienialo liczbe postow na stronie bo z prawie stu zrobilo sie prawie 400 grrr:hmm: czytam, laduje i przewijam te strony co chwile..

Witam
ja wczoraj cały dzień seriale oglądałam
u mnie na zaparcia pomogły warzywa i owoce ale wczoraj zauważyłam że jak zjem właśnie warzywo czy owoc to strasznie boli mnie żołądek wczoraj przez to moja Majka sama na roraty musiała iść

mój mąż też kierowca na szczęście w marcu zmienił pracę i jest codziennie w domu ale w poprzedniej ciąży nie było go cały tydzień zjeżdżał w piatek wieczorem lub sobotę rano i wyjeżdżał w niedzielę wieczorem

Witam sie i ja :)

Iwona na pusty żołądek jadlas owoc albo warzywo? Podobno jak sie zje na pusty żołądek to moze wtedy bolec.

Moj maz tez kierowca ale cale szczęście codziennie jest w domu :) ma prace w Atenach od do :)

Aaaa za dwa dni rodzina przyjezdza a ja jaki syf mialam taki mam bo do tej pory sprzatam takie rzeczy co na pierwszy rzut oka nie widac, a tu jeszcze sklepy, prezenty, a ja mam tyle energii ze starczy moze na pozmywanie naczyn :p

Iwona na pusty żołądek jadlas owoc albo warzywo? Podobno jak sie zje na pusty żołądek to moze wtedy bolec.
nie w trakcie dnia np. na obiad miałam warzywa z kurczakiem i ryżem lub jak między posiłkami zjem jakiś owoc

i jeszcze zauważyłam że jak coś zjem to od razu po zjedzeniu odczuwam straszny głód tak może z pół godziny po zjedzeniu później przechodzi

a ja dzisiaj mam wizytę u laryngologa

u mnie nic nie zrobione przed świętami jedynie co to pościel zmieniłam

reklama
Fajnie macie z tymi mezami ;-) ja to się z moim przez ostatnie 14 dni widziałam 2 doby. chce mi się beczec i mam dość, bo o wszystko musze sama dbać. drugi dzień płacze a nie chce się denerwować i boje się o dziecko

Julka89.89 nic się nie przejmuj, mój mąż robi na wyjazdach wieć mam to samo, na dodatek mieszkam u teściów, męża brak więc można sobie tylko wyobrazić :p wolalabym być w tym stanie u mamy, brrr :p

Do góry