reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
maryńka gratuluję, super wieści
Jestem jestem ....DZIĘKUJĘ tym co pytały miłe że myślicie o mnie.
W pon. seniorka tutejsza czyli ja świętowała swe urodziny hehehe
Co do pisania jakoś weny nie miałam ,po co buczeć że źle się czuję i wogole humor do d....? Nam tu wesołej atmosfery TRZEBA !
Nie wiem co komu ....postaram się nadrobić...W każdym razie każdej z osobna GRATULUJE dobrych wieści
W sob czekają mnie badania,i oby do wtorku jakoś pomyślnie.
W pon. seniorka tutejsza czyli ja świętowała swe urodziny hehehe
Co do pisania jakoś weny nie miałam ,po co buczeć że źle się czuję i wogole humor do d....? Nam tu wesołej atmosfery TRZEBA !
Nie wiem co komu ....postaram się nadrobić...W każdym razie każdej z osobna GRATULUJE dobrych wieści
W sob czekają mnie badania,i oby do wtorku jakoś pomyślnie.
MalinowaMarta
Melduje sie i ja wróciłam juz od rodzinki do domku, zrobiłam tam pyszne pierogi na święta i golabki wiec zajadam! cieszę sie, ze u Was wszystko dobrze - bez złych wieści... Ja tez polecam ta poduszkę co prawda ja mam ze smyka ale tez a literkę c. Możecie sobie dziewczyny zamowic je pod choinkę
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Venice dobrze ze się odezwałaś ;-) ja dzisiaj mam problemy z pulsem, cały czas czuje ze mam wysoki i przez to wybudzalam się non stop z drzemki :-(
Ostatnia edycja:
angelika1989
Zaciekawiona BB
Witam Was ślicznotki <3
ja też dołączam do lipcówek 2016
jest to moja 1sza ciąża i boje się, że poronię :/
byłam dzisiaj u gin i widziałam serduszko i ruchy rączkami i nóżkami
kolejny termin badać 5.01. jak już będzie 12 tc...
Czy którąś z Was już męczą zaparcia? Jak z tym walczycie ?
Pozdrawiam:-)
ja też dołączam do lipcówek 2016
jest to moja 1sza ciąża i boje się, że poronię :/
byłam dzisiaj u gin i widziałam serduszko i ruchy rączkami i nóżkami
kolejny termin badać 5.01. jak już będzie 12 tc...
Czy którąś z Was już męczą zaparcia? Jak z tym walczycie ?
Pozdrawiam:-)
MalinowaMarta
Witaj Angela tez kolejna wizytę mam 5.01 i tez to moja 1 ciąża, u mnie wg ostatniej miesiączki bedzie to początek 14 tyg. Nie bój się już, że poronisz czym bliżej końca 1 trymestru tym podobno bezpieczniej... A jeśli chodzi o zaparcia to ja nie mam tego problemu, ale staraj się dużo pić i jedź surowe warzywa i owoce, jedz regularnie.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny podobno od 9 tygodnia ciąży i z odpowiednim pulsie serca dziecka ryzyko poronienia to niecałe 5% także spokojnie i nie zamartwiajmy się na zapas ;-)
MalinowaMarta
Ja już się nie martwię od jakiegoś czasu chyba od ostaniej wizyty jestem spokojniejsza
reklama