reklama
Jak odpedzic źle.myśli i wytrzymać 3tygpdnie do wizyty? Oszaleje kkuje mnie brzuch i serce od 3 dni. Myślę ze pewnie już coś nie tak. Nie umiem zająć się przygotowywaniem niczego do świat bo psychika odmawia mi chęci na cokolwiek. Normalnie w psychitryku wyląduje. Dobrze ze nie mam daleko.
Miłego dnia dziewczyny
Miłego dnia dziewczyny
Julka89.89
Cudzie trwaj..
olciak a czemu uwazasz ze mogłoby być coś nie tak?
madziolina_p
Fanka BB :)
To idź na usg olciakk jak masz się wykonczyc
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
To idź na usg olciakk jak masz się wykonczyc
Olciak - dokładnie tak. Skoro tak sie denerwujesz, to po prostu idź do lekarza. A nerwy szkodzą, zdecydowanie szkodzą...... i Tobie i dziecku
No ale moj lekarz przyjmuje dopiero 08.01 w przychodni u mnie usg nie robią. Tylko wysylaja prywatnie. A w tym miesiacu ciaza uczynila mnie juz bagatela 800 zl.
Ja mam za słaby łeb na ciaze. Mnie musiałoby nic nie kluc i nie boleć żebym myślała pozytywnie. A najlepiej jakbym mogła tętno malucha sprawdzać wtedy byłabym spokojna
Ja mam za słaby łeb na ciaze. Mnie musiałoby nic nie kluc i nie boleć żebym myślała pozytywnie. A najlepiej jakbym mogła tętno malucha sprawdzać wtedy byłabym spokojna
Kamcia2810
Pewnie każda idzie to ważne badanie
Nie każda, ja nie idę. Mi lekarz mówił, że to badanie zaleca się po 35 roku życia a przed nie trzeba. U mnie kosztuje 250 zl.
madziolina_p
Lancia my się nie zrozumieliśmy. Mi chodzi o to przeziernosci, potocznie mówią że prenatalne ale to jest to mierzenie karku i nosa to pewnie każda będzie miala
Kamcia2810
No to ja tez chyba cos zle zrozumialam
reklama
Kamcia2810
No ale moj lekarz przyjmuje dopiero 08.01 w przychodni u mnie usg nie robią. Tylko wysylaja prywatnie. A w tym miesiacu ciaza uczynila mnie juz bagatela 800 zl.
Mozna kupic detektory tetna, ale nie pamietam czy to jest dobre