reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Jak odpedzic źle.myśli i wytrzymać 3tygpdnie do wizyty? Oszaleje kkuje mnie brzuch i serce od 3 dni. Myślę ze pewnie już coś nie tak. Nie umiem zająć się przygotowywaniem niczego do świat bo psychika odmawia mi chęci na cokolwiek. Normalnie w psychitryku wyląduje. Dobrze ze nie mam daleko.

Miłego dnia dziewczyny

No ale moj lekarz przyjmuje dopiero 08.01 w przychodni u mnie usg nie robią. Tylko wysylaja prywatnie. A w tym miesiacu ciaza uczynila mnie juz bagatela 800 zl.
Ja mam za słaby łeb na ciaze. Mnie musiałoby nic nie kluc i nie boleć żebym myślała pozytywnie. A najlepiej jakbym mogła tętno malucha sprawdzać wtedy byłabym spokojna

Lancia my się nie zrozumieliśmy. Mi chodzi o to przeziernosci, potocznie mówią że prenatalne ale to jest to mierzenie karku i nosa to pewnie każda będzie miala

reklama
No ale moj lekarz przyjmuje dopiero 08.01 w przychodni u mnie usg nie robią. Tylko wysylaja prywatnie. A w tym miesiacu ciaza uczynila mnie juz bagatela 800 zl.
Ja mam za słaby łeb na ciaze. Mnie musiałoby nic nie kluc i nie boleć żebym myślała pozytywnie. A najlepiej jakbym mogła tętno malucha sprawdzać wtedy byłabym spokojna

Mozna kupic detektory tetna, ale nie pamietam czy to jest dobre

Do góry