reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny buuuuuu!!!!!!!!

Kurde martwię się, bo odebrałam wyniki i wszystkie chyba ok, oprócz toxoplazmozy. I nie wiem co mysleć, bo przecież z Mikim miałam ją robioną, ją i cytomegalię i wyszło, że kiedyś chorowałam i mam przeciwciała, a teraz mam tylko tak:
Toksoplazmoza - IgM przeciwciała 0,30 S/CO no i w zakresie referencyjnym wychodzi, że to wynik wątpliwy ( 0,8-1,0) Dlaczego???????????? Poczytałam w necie i napisane, że jak wątpliwy to nie jest wiadomo czy chora jestem czy nie, ale mi przecież kiedyś wyszło, że już to miałam, a na to się choruje raz w życiu!!!! :-:)-( Przeszukałam papiery Mikołaja, ale nie mam tu tego wyniku. Za tydzień wizyta, chyba zwariuję, bo nie wiem czy mam się martwić czy nie :-(

Julka, bardzo się cieszę z Twoich pozytywnych wieści!!
Fazerkamm, ooo, to Wy to dopiero! Fajnie, jak są fajne dziewczyny, z którymi można się zżyć.
MalinowaMarta - ja też chciałam zawsze inaczej, ale wyszło jak wyszło. Trudno. Wszystkim się podobało, chociaż wiesz jak to jest tak krótko po porodzie...

I tak jak myślałam pojechałam na czczo na badania i co jak wróciłam to r zygalam jak kot.
Nie wiem czy tabketka zdążyła się whlonac .
Eh mam dość.....

A która z was idzie na usg prenatalne te które robi się między 11-14 tyg ciąży, bo ja się trochę waham, mam dzieci zdrowe (cała 3) jestem przed 35 rokiem :-) i ta cena kosmiczna.

reklama
Do góry