Hope to nie ja mam wczesniaczka![]()
Moj urodzony o czasie w 38tyg.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Źle zrozumiałam
Ja też piję dwie kawy dziennie, cały czas chce mi się spać. Ale bardzo cieszę się, że już jest coraz cieplej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hope to nie ja mam wczesniaczka![]()
Moj urodzony o czasie w 38tyg.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie Gabryś.
Mój mąż też nie jest taki super. Co prawda bawi się z Jasiem ale nie ma mowy o usypianiu czy przebieraniu. Pomaga przy kąpieli ale na spacery też ja wychodzę ale to głównie dlatego że chcę mieć trochę spokojuSuper macie mężów, a predzej wy jesteście super, że tak ich sobie "wychowałyście". Mój małego nie przebierze (w sumie to teraz nawet ja mam z tym problem), karmić nie karmi bo Antek tylko cyc, butli nie chce, czasami zupki mu da, ale zaraz się denerwuje, bo przy Antku trzeba cierpliwości przy karmieniu. Czasami go ulula wieczorem, no i pomaga przy kąpaniu. Na spacer nie chodzi bo Antek ryczy w wózku. Wiem sama na to pozwoliłam, na dodatek okres miałam dostać w niedzielę a to już czwartek i jak sobie pomyślę o drugim dziecku to mi się słabo robi. Przy jednym pomocy nie mam, zajechałabym się. Mam nadzieje ze na dniach dostanę.