Iwonka, pozostaje jeszcze kwestia tego, jak komentują? A my zostawmy to bez komentarza
Na ankiety muszę wejść przez komp, tylko coś się tam załadować nie mogę...
Mamba, to się kurujcie! Piosenki mam na dwóch płytach z serii ABC Przedszkolaka, to płyty do zajęć przedszkolnych, ale naprawdę fajne, tematyczne, dźwięki i odgłosy zwierząt do odgadywania, cztery pory roku itp. Ale z takich, myślę, że dostępnych w necie to uwielbia: Idziemy do zoo, Burczą brzuszki, Wesoło witamy, Ty jesteś moim skarbem wiesz, te które śpiewam: Karuzela, Kotek łapki myje, Choć jestem malutki, Jedzie pociąg pod górę, Żabka, Pomogę mamusi, Murzynek malutki i teraz tematycznie: Marzec ( to piosenki z mojego zeszytu do muzyki z Liceum Medycznego, jak się uczyłam na opiekunkę dziecięcą. Szkoła rewelacja! Uczyłyśmy się jak myć, ubierać, przenosić itp. lalki
I wiele mnie tam nauczono, jeżeli chpdzi o zabawy, pomoce do zabaw, piosenki itp. To się rozgadałam...
A co do planowania płci to przy Nastce chyba trafiliśmy. Ja zawsze wszystko zapisywałam więc z Nastką przytulanki były 9 i 11 dc, czyli przed owu. Z pierwszym synem było mi obojętnie. Z drugim na początku staraliśmy się na dziewczynkę, ale że nie wychodziło nic z tego zaczęliśmy się starać na obojętną płeć, ja miałam wtedy fiksacje na ciąże ogólnie, bo byłam po poronieniu. Z Nastką powiedziałam, że próbujemy tylko przed owu, jak nie będzie to trudno, dwójkę już mieliśmy. Ale się udało!!!! Gdyby był chłopak jednak to już by był, ale jednak przed owu i wyszła. U nas zadziałało.
BasiaJulia - to moja z 12...