reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Martus90 ja kupiłam Hippa rybkę.

Słuchajcie zrobiłam Mikołajowi cielęcinę z marchewką i pietruszką. Dolałam troszkę oleju rzepakowego, ale nie zwróciłam uwagi że był z dodatkiem oliwy z oliwek i troszkę natki pietruszki. Zjadł kilka łyżek i pojawiły się czerwone plamki na skroniach i czole. Jak myślicie co to uczula?

Czekam na okres.. już kilka dni i trochę się stresuje, ale brzuch mnie pobolewa.

reklama
Co tu dziś tak cicho??:)
W Łodzi słonecznie i 11 stopni, piękna pogoda. Miałam dylemat jak małą ubrać. Zakładacie na taka pogodę cieńsze kurteczki czy zimowy kombinezon? A czapkę zimową czy cieńszą?
No i jaki krem na buzię? Ja mam Nivea na każdą pogodę ale on na mrozy jest. Powinno się na takie słońce chyba jakiś z filtrem jak na lato?

Hejka!

Martus, a nie liczę właśnie :-) Ciążowe były ważne, a teraz to miesiące :-D A ciekawe ile mają. Ja daję gerbera.
Hope, może natka pietruszki?
Kamejko, co do ubrania to zakładam cieńszą czapkę i kurteczkę. Wkładam w śpiwór, ale już nie przykrywam kocę. Buźki nie smaruję. Chętnie również poczytam inne głosy :-)

Julka - znów ciężka noc była? :( Przytulam! Obyś mogła się dziś ( i nie tylko) wyspać!

Dobranoc.

Masz rację, to cukier zawarty w owocach, już teraz będę wiedziała jak się na to patrzy - dziękuję :)
Czyli możemy bez wyrzutów podawać te tubki :)
a ostatnio w biedronce i kauflandzie po 2,50zł były w promocji :)

Lizzy - to rzeczywiście mu się odmieniło :hmm: próbuj próbuj i jeszcze raz próbuj, nie ma innego wyjścia, coś musi mu zasmakować. A może brak apetytu przez ząbki spowodowany?
Właśnie te z biedry, Kubuś baby Niki wpruwa

Martus90 ja kupiłam Hippa rybkę.

Słuchajcie zrobiłam Mikołajowi cielęcinę z marchewką i pietruszką. Dolałam troszkę oleju rzepakowego, ale nie zwróciłam uwagi że był z dodatkiem oliwy z oliwek i troszkę natki pietruszki. Zjadł kilka łyżek i pojawiły się czerwone plamki na skroniach i czole. Jak myślicie co to uczula?

Czekam na okres.. już kilka dni i trochę się stresuje, ale brzuch mnie pobolewa.
A co z tego próbował pierwszy raz?

Hejka!

Martus, a nie liczę właśnie :-) Ciążowe były ważne, a teraz to miesiące :-D A ciekawe ile mają. Ja daję gerbera.
Hope, może natka pietruszki?
Kamejko, co do ubrania to zakładam cieńszą czapkę i kurteczkę. Wkładam w śpiwór, ale już nie przykrywam kocę. Buźki nie smaruję. Chętnie również poczytam inne głosy :-)
Nikodem 17 lipca i tu chyba 33 tygodnie o ile się nie mylę

reklama
Co tu dziś tak cicho??:)
W Łodzi słonecznie i 11 stopni, piękna pogoda. Miałam dylemat jak małą ubrać. Zakładacie na taka pogodę cieńsze kurteczki czy zimowy kombinezon? A czapkę zimową czy cieńszą?
No i jaki krem na buzię? Ja mam Nivea na każdą pogodę ale on na mrozy jest. Powinno się na takie słońce chyba jakiś z filtrem jak na lato?
Ja jeszcze kurtka zimowa i spodnie ocieplane. Jedynie czapkę zmieniłam z zimowej na cieńszą. U mnie też było 11 ale wiatr był przenikajacy taki. W wózku dziecko bez ruchu to mu chłodniej niż nam maszerujacym. Ja używam linomagu z Wit a natłuszcza ale filtrów chyba nie ma

Do góry