reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Martus90 ja kupiłam Hippa rybkę.

Słuchajcie zrobiłam Mikołajowi cielęcinę z marchewką i pietruszką. Dolałam troszkę oleju rzepakowego, ale nie zwróciłam uwagi że był z dodatkiem oliwy z oliwek i troszkę natki pietruszki. Zjadł kilka łyżek i pojawiły się czerwone plamki na skroniach i czole. Jak myślicie co to uczula?

Czekam na okres.. już kilka dni i trochę się stresuje, ale brzuch mnie pobolewa.

reklama
Co tu dziś tak cicho??:)
W Łodzi słonecznie i 11 stopni, piękna pogoda. Miałam dylemat jak małą ubrać. Zakładacie na taka pogodę cieńsze kurteczki czy zimowy kombinezon? A czapkę zimową czy cieńszą?
No i jaki krem na buzię? Ja mam Nivea na każdą pogodę ale on na mrozy jest. Powinno się na takie słońce chyba jakiś z filtrem jak na lato?

Hejka!

Martus, a nie liczę właśnie :-) Ciążowe były ważne, a teraz to miesiące :-D A ciekawe ile mają. Ja daję gerbera.
Hope, może natka pietruszki?
Kamejko, co do ubrania to zakładam cieńszą czapkę i kurteczkę. Wkładam w śpiwór, ale już nie przykrywam kocę. Buźki nie smaruję. Chętnie również poczytam inne głosy :-)

Julka - znów ciężka noc była? :( Przytulam! Obyś mogła się dziś ( i nie tylko) wyspać!

Dobranoc.

Masz rację, to cukier zawarty w owocach, już teraz będę wiedziała jak się na to patrzy - dziękuję :)
Czyli możemy bez wyrzutów podawać te tubki :)
a ostatnio w biedronce i kauflandzie po 2,50zł były w promocji :)

Lizzy - to rzeczywiście mu się odmieniło :hmm: próbuj próbuj i jeszcze raz próbuj, nie ma innego wyjścia, coś musi mu zasmakować. A może brak apetytu przez ząbki spowodowany?
Właśnie te z biedry, Kubuś baby Niki wpruwa

Martus90 ja kupiłam Hippa rybkę.

Słuchajcie zrobiłam Mikołajowi cielęcinę z marchewką i pietruszką. Dolałam troszkę oleju rzepakowego, ale nie zwróciłam uwagi że był z dodatkiem oliwy z oliwek i troszkę natki pietruszki. Zjadł kilka łyżek i pojawiły się czerwone plamki na skroniach i czole. Jak myślicie co to uczula?

Czekam na okres.. już kilka dni i trochę się stresuje, ale brzuch mnie pobolewa.
A co z tego próbował pierwszy raz?

Hejka!

Martus, a nie liczę właśnie :-) Ciążowe były ważne, a teraz to miesiące :-D A ciekawe ile mają. Ja daję gerbera.
Hope, może natka pietruszki?
Kamejko, co do ubrania to zakładam cieńszą czapkę i kurteczkę. Wkładam w śpiwór, ale już nie przykrywam kocę. Buźki nie smaruję. Chętnie również poczytam inne głosy :-)
Nikodem 17 lipca i tu chyba 33 tygodnie o ile się nie mylę

reklama
Co tu dziś tak cicho??:)
W Łodzi słonecznie i 11 stopni, piękna pogoda. Miałam dylemat jak małą ubrać. Zakładacie na taka pogodę cieńsze kurteczki czy zimowy kombinezon? A czapkę zimową czy cieńszą?
No i jaki krem na buzię? Ja mam Nivea na każdą pogodę ale on na mrozy jest. Powinno się na takie słońce chyba jakiś z filtrem jak na lato?
Ja jeszcze kurtka zimowa i spodnie ocieplane. Jedynie czapkę zmieniłam z zimowej na cieńszą. U mnie też było 11 ale wiatr był przenikajacy taki. W wózku dziecko bez ruchu to mu chłodniej niż nam maszerujacym. Ja używam linomagu z Wit a natłuszcza ale filtrów chyba nie ma

Do góry