madziolina_p
Fanka BB :)
Iwonka ona nie cisnie tylko wysysa [emoji5] ale nie pozwalam narazie samej trzymac tylko kontroluje
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajWitam! Też jestem lipcową mamą. Maja urodziła się 28 lipca. Troszkę Was podczytuję i mam pytanie, czy przesadzałyście już maluchy do spacerówek. Moja córa co prawda sama jeszcze nie siedzi, ale wzrost ma słuszny i zwyczajnie zaczyna się nie mieścić w gondoli i zastanawiam się czy już jest czas żeby wprowadzić spacerówkę ?
u nas się złożyło, że wtedy już siedział sam więc nie wiem jak z mamami i spacerówkami dzieci nie siedzących ale myślę, że na ten spacerek czemu nie, czasami w foteliku sam. dziecko spędza kupę czasu a tez płaski całkiem nie jestWitaj smouszka. Podlaczam się do pytania - czy do spacerówki dziecko należy wsadzić dopiero gdy już siada?
W sumie ja mam wózek ze spacerówką rozkładaną na płasko więc teoretycznie.mogłabym juz przesadzić. Planuję to zrobić jak się wiosna rozhula na dobre![]()
a to mój co wezmie w łapkę to gniecie a jak ma w buzi i ja trzymam to tylko trzyma buzię w dziubek i czeka aż mu nacisnęIwonka ona nie cisnie tylko wysysa [emoji5] ale nie pozwalam narazie samej trzymac tylko kontroluje
Kamejko, ja ogólnie nie akceptuje kombinezonówCo tu dziś tak cicho??
W Łodzi słonecznie i 11 stopni, piękna pogoda. Miałam dylemat jak małą ubrać. Zakładacie na taka pogodę cieńsze kurteczki czy zimowy kombinezon? A czapkę zimową czy cieńszą?
No i jaki krem na buzię? Ja mam Nivea na każdą pogodę ale on na mrozy jest. Powinno się na takie słońce chyba jakiś z filtrem jak na lato?
WitajWitam! Też jestem lipcową mamą. Maja urodziła się 28 lipca. Troszkę Was podczytuję i mam pytanie, czy przesadzałyście już maluchy do spacerówek. Moja córa co prawda sama jeszcze nie siedzi, ale wzrost ma słuszny i zwyczajnie zaczyna się nie mieścić w gondoli i zastanawiam się czy już jest czas żeby wprowadzić spacerówkę ?