madziolina_p
Fanka BB :)
Iwonka ona nie cisnie tylko wysysa [emoji5] ale nie pozwalam narazie samej trzymac tylko kontroluje
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajWitam! Też jestem lipcową mamą. Maja urodziła się 28 lipca. Troszkę Was podczytuję i mam pytanie, czy przesadzałyście już maluchy do spacerówek. Moja córa co prawda sama jeszcze nie siedzi, ale wzrost ma słuszny i zwyczajnie zaczyna się nie mieścić w gondoli i zastanawiam się czy już jest czas żeby wprowadzić spacerówkę ?
u nas się złożyło, że wtedy już siedział sam więc nie wiem jak z mamami i spacerówkami dzieci nie siedzących ale myślę, że na ten spacerek czemu nie, czasami w foteliku sam. dziecko spędza kupę czasu a tez płaski całkiem nie jestWitaj smouszka. Podlaczam się do pytania - czy do spacerówki dziecko należy wsadzić dopiero gdy już siada?
W sumie ja mam wózek ze spacerówką rozkładaną na płasko więc teoretycznie.mogłabym juz przesadzić. Planuję to zrobić jak się wiosna rozhula na dobre
a to mój co wezmie w łapkę to gniecie a jak ma w buzi i ja trzymam to tylko trzyma buzię w dziubek i czeka aż mu nacisnęIwonka ona nie cisnie tylko wysysa [emoji5] ale nie pozwalam narazie samej trzymac tylko kontroluje
Kamejko, ja ogólnie nie akceptuje kombinezonów Nie używałam w zimie. Teraz ubieram: body, sweterek, spodenki, skarpetki, buciki, kurtka i czapka włóczkowa, ale cieńsza. Jak jest wiatr albo Sara śpi to przykrywam kocem polarowym takim zwykłym. Nigdy mi tak nie zmarzła, a wręcz przeciwnie - wczoraj było chyba 15 st. i wydawało mi się, że za ciepło jej było.Co tu dziś tak cicho??
W Łodzi słonecznie i 11 stopni, piękna pogoda. Miałam dylemat jak małą ubrać. Zakładacie na taka pogodę cieńsze kurteczki czy zimowy kombinezon? A czapkę zimową czy cieńszą?
No i jaki krem na buzię? Ja mam Nivea na każdą pogodę ale on na mrozy jest. Powinno się na takie słońce chyba jakiś z filtrem jak na lato?
Witaj Moja córka nie siedzi, na razie jeździmy jeszcze w gondoli, ale będziemy się przesiadać na spacerówkę, bo się powoli nie mieści. Jeśli Ci się wózek rozkłada na płasko albo jest delikatny skos to możesz śmiało przerzucić małąWitam! Też jestem lipcową mamą. Maja urodziła się 28 lipca. Troszkę Was podczytuję i mam pytanie, czy przesadzałyście już maluchy do spacerówek. Moja córa co prawda sama jeszcze nie siedzi, ale wzrost ma słuszny i zwyczajnie zaczyna się nie mieścić w gondoli i zastanawiam się czy już jest czas żeby wprowadzić spacerówkę ?