reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Chyba jej to pokaze nastepnym razem. Wasze dzieci maja juz wprowadzony gluten? Czy tylko ja wyrodna matka tego nie zrobilam?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet w Polsce dietę rozszerzamy między 17 a 26 tygodniem życia ;) Moja w sobotę kończy 6 miesięcy (obecnie 26 tydz.) i co innego niż mleko jemy dopiero od soboty, czyli ziemniaka. Dziś burak.
I mogą mnie cmoknąć gdzieś :D
A co glutenu to tak, jak Groszkowamama pisze, nie ma teraz ekspozycji, daje się od razu.

reklama
Ja wlasnie wczoraj kupilam wieksze smoczki - 6+ od MAM. Swieca w nocy, wiec latwiej znalezc jak maly zgubi :)

Z ta biegunka to nie wiem na prawde. Albo mleko 2 albo kurczak. Ale kurczaka mial tylko w niedziele, a biegunka nie ustepuje, wiec wracamy do mleka 1 i zobaczymy... Jutro bede pytac na kontroli. Moze za szybko przeszlismy na to drugie mleko.

Dzis dzien koszmarny. Spal moze 40min w sumie, wiec caly plan dnia rozwalony. Nie marudzi duzo, po prostu nie chce drzemac mimo zmeczenia :( Co go odkladam do lozeczka to ten mostek i na brzuch. Caly czas. Teraz zostawilam go by sie troche zmeczyl bo przeciez nie bede siedziec przy lozeczku caly dzien i go przekrecac :p

Julita, dziekuje! Przyda mi sie wiecej cierpliwosci :)

Flammie niezly akrobata z Twojego synka :)

Moj maly jak go poloze na plecach to sie obraca na brzuszek i od razu ryk bo na brzuchu nie lubi i tak caly czas.
Cos te nasze dzieci znow rozrabiaja i w dzien i w nocy.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

My dzis dzien nawet nawet :D tylko jak spi to kręci się, nie może mocno zasnac :/ chyba te zębole męczą. :( padam na cyce.

Byłysmy w piekarni na spacerku.

Na obiad mam dzis spaghetti.
Ja jeszcze nie wprowadziłam glutenu. Jutro mam alergologa. Chleb w sumie moglabym dac, ale dzis kurczak pierwszy raz to nie bede jej w tyłku mieszać :D

Ja wlasnie wczoraj kupilam wieksze smoczki - 6+ od MAM. Swieca w nocy, wiec latwiej znalezc jak maly zgubi :)

Z ta biegunka to nie wiem na prawde. Albo mleko 2 albo kurczak. Ale kurczaka mial tylko w niedziele, a biegunka nie ustepuje, wiec wracamy do mleka 1 i zobaczymy... Jutro bede pytac na kontroli. Moze za szybko przeszlismy na to drugie mleko.

Dzis dzien koszmarny. Spal moze 40min w sumie, wiec caly plan dnia rozwalony. Nie marudzi duzo, po prostu nie chce drzemac mimo zmeczenia :( Co go odkladam do lozeczka to ten mostek i na brzuch. Caly czas. Teraz zostawilam go by sie troche zmeczyl bo przeciez nie bede siedziec przy lozeczku caly dzien i go przekrecac :p

Julita, dziekuje! Przyda mi sie wiecej cierpliwosci :)

A kurczak ze sklepu?
My przeszliśmy z dnia na dzień na mleko 2 (raz dziennie butelka i rano kasza na 60 ml mleka). Póki co nic się nie dzieje.

Glutenu jako takiego nie wprowadzałam, ale ciumkała bułkę, więc powiedzmy, że dostała.

reklama
Kurde dziewczyny juz sama nie wiem czy lepiej ppdawac te sklepowe czy sloiczki. My mielismy miec dzis ziemniaczka z kroliczkiem ale blender zapadl sie pod ziemie...nie moge go znalezc

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry