reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Taq gratulacje dla synka, zdolny:-)
Agula2016 u nas też taka sytuacja z tym że z moją teściową..a później się dziwią że płacze i z dziecka robi dzikusa. Nocka wyjątkowo dobrze, 1pobudka z tym, że myślałam, że mi piersi pękną. Tak źle tak nie dobrze:-) Muszę się przyznać do mojego uzależnienia : jestem słodyholiczką, tak jak przed ciążą mogły nie istnieć, tak teraz wcinam na potęgę :/ A papierosy rzuciłam gdy się dowiedziałam o ciąży! Eh..jak żyć.... :-)

Toteczka właśnie co z siostrą????

Ja chcę znaleźć jakiegoś trenera personalnego i dojść do siebie. Mała ma pół roku i myślę, że jest czas żeby wziąć się za siebie, bo wakacje jeszcze trochę.
Mam jedno dziecko..przy większej ilości nie wyobrażam sobie organizacji :D

Ostatnio usłyszałam, że "oj Ania będzie miała z 4lata to zrobicie następne"...myślałam, że krew mnie zaleje. Nie będę opisywać od nowa jak przeszłam początek bo większość wie, ALE nie mam na kogo liczyc nawet na rodzinę a mąż ciągle w pracy. Nie wyobrażam sobie od początku przejścia przez noworodka a moja mamusia strzela tekstami jakby mi 5 dzieci wychowała. :(
Dziś pół nocy nie spałam jak sobie wyobraziłam moją za 4lata i od nowa pieluchy.

Jadzi Mama ja tez uwielbiam slodycze I nie potrafie sobie ich odmowic :(
Agula siostra dostala antybiotyk I leki na katar I kaszel, normalnie rozwalila mnie ta lekarka bo dala jej antybiotyk ze wzgledu na zatkane ucho a co z tym kaszlem? Dudni tak, ze mnie wczoraj glowa rozbolala od halasu, naprawde nigdy nie slyszalam glosniejszego kaszlu. Jeszcze w nocy wymiotowala wiec nie wiem czy ten lek ja wyleczy, ja bym od razu zastrzyki zlecila.
Co do mojego zawodi to chetnie doradze tylko tak jak mowie ponad roczna przerwa to duzo w farmacji, w tym czasie wyszly setki nowych lekow I preparatow o ktorych nie wiem, bede miala co nadrabiac po powrocie a jeszcze dochodza przepisy, ktore co chwile sie zmieniaja.

Moj synek ma chyba biegunke :(
Wczoraj 4 kupy, potem jedna w nocy i teraz godzine po jedzeniu zaliczyl kolejna. Kupy luzne ze sluzem chyba. Nie bardzo wiem, co robic. Normalnie karmic? Podac ekstra wode? Jest na mleku 2, mozliwe ze mu nie pasuje?
Jutro mamy kontrole.

Hej,

My po szczepieniu. Nie wiem ile wazy i ile miezy bo byla inna dr i chyba byla zla ze musi pracowac :/ dostalam opier...za smoczek i za to ze nie wprowadzilam jeszcze glutenu. I teraz to juz na gluten za pozno. Tylko jak bylam miesiac temu na szczepieniu to inna dr powiedziala ze z glutenem poczekac i jak bede na tym dzisiejszym szczepieniu to mi powie co i jak. I badz tu madry... smoczek nie taki bo takim to krzywde robie.

U nas noc koszmarna...budzil sie z placzem co 30min, zel na dziasla nie pomagal nurofen tez nie, wzielam go o 5 do nas tez obudzil sie z placzem po 30 min, pielucha zmieniona, nic nowego do jedzenia nie dostal. I jeszcze o 6 mowie do Meza zeby wstal do niego bo wstaje o 6.30 do pracy a cala noc spal a ten do mnie ze nie ma sily a ja po pobudkach co 30min mam [emoji4]nosz kurde podniosl mi cisnienie na maxa, ale wstal.

Takze dzien cudowny, maly placze jsk tylko go odloze nic nie moge zrobic a w chalupie syf jak nie wiem. Nie cierpie czegos takiego ale dzisiaj mam to w 4 literach.

Oby ten dzien szybko minal...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej.
Chwalę się nową umiejętnością synka, od niedzieli sam siada. Ale wcale tak kolorowo nie jest, najczęściej schodzi z dywanu i siada na podłodze a później się przewraca i uderza głową o podłogę.
Gratulacje dla synka :)
Taq gratulacje dla synka, zdolny:-)
Agula2016 u nas też taka sytuacja z tym że z moją teściową..a później się dziwią że płacze i z dziecka robi dzikusa. Nocka wyjątkowo dobrze, 1pobudka z tym, że myślałam, że mi piersi pękną. Tak źle tak nie dobrze:-) Muszę się przyznać do mojego uzależnienia : jestem słodyholiczką, tak jak przed ciążą mogły nie istnieć, tak teraz wcinam na potęgę :/ A papierosy rzuciłam gdy się dowiedziałam o ciąży! Eh..jak żyć.... :-)
Ja też nie mogę się opanować, ale teraz postanowiłam ograniczać i powiesiłam sobie na lodówce kartkę z napisem "Nie jedz słodyczy" i rysunkiem oka, żeby na mnie patrzyło ;)
Toteczka właśnie co z siostrą????

Ja chcę znaleźć jakiegoś trenera personalnego i dojść do siebie. Mała ma pół roku i myślę, że jest czas żeby wziąć się za siebie, bo wakacje jeszcze trochę.
Mam jedno dziecko..przy większej ilości nie wyobrażam sobie organizacji :D

Ostatnio usłyszałam, że "oj Ania będzie miała z 4lata to zrobicie następne"...myślałam, że krew mnie zaleje. Nie będę opisywać od nowa jak przeszłam początek bo większość wie, ALE nie mam na kogo liczyc nawet na rodzinę a mąż ciągle w pracy. Nie wyobrażam sobie od początku przejścia przez noworodka a moja mamusia strzela tekstami jakby mi 5 dzieci wychowała. :(
Dziś pół nocy nie spałam jak sobie wyobraziłam moją za 4lata i od nowa pieluchy.
Głupie gadanie rodziny, zdecydujecie się na kolejne dziecko, gdy będziecie sami tego chcieli. Albo się nie zdecydujecie i też Wasza decyzja :)

reklama
Mamy problem. Od piatku podawałam marchewkę i wczoraj meeega wysypka.
Czyli mam przerwać, podać coś nowego, czy odczekać jakiś czas i wtedy dać np ziemniaczka?

Do góry