Hej,
My po szczepieniu. Nie wiem ile wazy i ile miezy bo byla inna dr i chyba byla zla ze musi pracowac :/ dostalam opier...za smoczek i za to ze nie wprowadzilam jeszcze glutenu. I teraz to juz na gluten za pozno. Tylko jak bylam miesiac temu na szczepieniu to inna dr powiedziala ze z glutenem poczekac i jak bede na tym dzisiejszym szczepieniu to mi powie co i jak. I badz tu madry... smoczek nie taki bo takim to krzywde robie.
U nas noc koszmarna...budzil sie z placzem co 30min, zel na dziasla nie pomagal nurofen tez nie, wzielam go o 5 do nas tez obudzil sie z placzem po 30 min, pielucha zmieniona, nic nowego do jedzenia nie dostal. I jeszcze o 6 mowie do Meza zeby wstal do niego bo wstaje o 6.30 do pracy a cala noc spal a ten do mnie ze nie ma sily a ja po pobudkach co 30min mam [emoji4]nosz kurde podniosl mi cisnienie na maxa, ale wstal.
Takze dzien cudowny, maly placze jsk tylko go odloze nic nie moge zrobic a w chalupie syf jak nie wiem. Nie cierpie czegos takiego ale dzisiaj mam to w 4 literach.
Oby ten dzien szybko minal...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji
Forum BabyBoom