reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Dzięki dziewczyny daje rade, za slodycze mam cukierki albo jak sama upieklam ciasteczka ewentualnie szarlotka. I wszyscy mi mówili że schludne i wogóle na kp tak się chudnie. Heh ale na mnie to nie działa.:D

Czy wasze dzieci dalej są zainteresowane stopkami? Bo mój jakoś nie specjalnie, pierwsza fascynacja minęła i teraz jak złapie to trochę pomemła ale to już rzadkość.

Ja marchewkę i pietruszkę zdobyłam "swojskie", teściowa ma mi jeszcze coś przywieźć, ale to i tak rozszerzanie przez tą alergie się przesunie.

Dziś był pierwszy ryk na obca osobę.:-D

reklama
Dzięki dziewczyny daje rade, za slodycze mam cukierki albo jak sama upieklam ciasteczka ewentualnie szarlotka. I wszyscy mi mówili że schludne i wogóle na kp tak się chudnie. Heh ale na mnie to nie działa.:D

Czy wasze dzieci dalej są zainteresowane stopkami? Bo mój jakoś nie specjalnie, pierwsza fascynacja minęła i teraz jak złapie to trochę pomemła ale to już rzadkość.

Ja marchewkę i pietruszkę zdobyłam "swojskie", teściowa ma mi jeszcze coś przywieźć, ale to i tak rozszerzanie przez tą alergie się przesunie.

Dziś był pierwszy ryk na obca osobę.:-D

Mój też średnio zainteresowany swoimi stopkami, co innegi czyjeś .

Tez mam swojską marchewkę. Specjalnie siałam, z wielkim brzuchem plewiłam żeby synuś miał zdrową marcheweczkę, a ten czort nie chce jeśc. Ta ze słoiczka z gerbera jest słodziutka, trochę mi kubusia w smaku przypomina, jak spróbował to tej maminej wypielęgnowanej młodziutkiej marcheweczki za szlaka nie chce jeść.

A my dzis.bylysmy u kolezanki I mala prawie caly czas wrzask, przetrzymalam ja troche bo musi gdzies wychodzic do ludzi. W samochodzie zasypiala to nawet jej nie kapalam, mysle sobie butla I spac. Maz ja usypia ale slysze, ze mala ciagle dokazuje.wogole jakbyscie widzialy to szczescie, ze do domku wrocila, byla taka slodka, ze az zal mi ja do spania bylo.dawac. Dzis maz nocke ma I juz sie boje bo jak Ewa wstanie w stodku nocy I zrobi sobie przerwe kilkugodzinna to sie zalamie.

Julka to może po chorobie tak ma, oby nie objaw kolejnej.
Mój też dziś wyjątkowo dużo spał, jak nigdy zrobił sobie godzinną drzemke i po 17 sama go budziłam.
Groszkowamama a ja teraz żałuję że nic nie posiadam chociaż żeby na początek było, obiecuję sobie ze teraz na wiosnę posieje, a na wiosnę stwierdze że już nie potrzeba :p

Ja musze jeszcze spróbować tych sloiczkow hippi bo gerbera i bobovity nie chce jesc:-)

Tak jak pisałam wcześniej daje gluten od 4,5miesiaca bez przestrzegania zasady ekspozycji i nic się nie dzieje, dobrze toleruje. Co lekarz to inna opinia:-)

Byłam dzisiaj z Zosia u lekarza bo coraz bardziej kaszle i mamy narazie inhalacje, nawet dzielnie znosi:-)

U mnie arnagedon. Ania wykąpana i najedzona i za cholerę nie chciała spac. Zero zmeczenia...rozkopala sie ze 100 razy z koldry. Poszlam po spiworek. Zalozylam i myslalam, ze beda sceny a tu zasnela.

Oj widze ciezka noc.

reklama
Dziewczyny odnosnie smogu...niby sie mowi.ze zawsze byl tylko teraz o tym glosno, wczoraj I dzis wyciagalam z noska malemu czarny katarek, nie wiedzialam czemu i dopiero powiazalam ze dzis i wczoraj bylismy na spacerku po 2 tygodniach (no bo synek byl chory).

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry