reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Po ciężkiej nocy w tym tygodniu ze złością obiecałam mężowi, że w weekend to on wstaje do małej. I co? I noc przespana do 5 rano, pobudka bez płaczu na mleko i lulu do 8. Zero pogaduszek w ciągu nocy. Gdzie ta sprawiedliwość, ja się pytam???? Oczywiście wstałam ja, a mój P się nawet nie obudził ;)

Zapomniałam Wam napisać, że 10.02 idziemy do kardiologa dziecięcego na kontrolę i na badanie echo, mam nadzieję, że wszystko ok.
A 23.03 ja mam kontrolę ze swoją sprawą, też mam nadzieję, że nic się nie pojawiło...
na pewno będzie dobrze,ale kciuki zaciśnięte:)

reklama
Lizzy mozesz podac syropek Petit drill.
Zaczarowana witaj:-)
Zamowilam tych kaszek Holle kilka I jeszcze pare rzeczy, zobaczymy kiedy przyjda.
Ewa byla na spacerze 3 h ale teraz znowu spiaca I placze a zasnac nie chce, ciekawe jaka nocka nas czeka...
Julka to super, ze synkowi sie poprawilo ze snem.

Ostatnia edycja:
Moja kaszek jesc nie chce, ani tych smakowych ani zwyklych z owocami. Sprobuje jeszcze zwykla manne ale to jak wprowadze calkiem gluten. Najchetniej to je obiadki a owoce srednio

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie obiadki je? Moj obiadki w ogole nie chce za to kaszki I owoce wcina

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zaczarowana witaj :)

Toteczka może wieczorem w końcu padnie i będzie spała cała noc :) U Nas dziś w nocy chyba było mniej pobudek niż zwykle bo jak się obudziliśmy o 7 to nie byłam taka zaspana.

Zauważyłam, że Mikołaj mało siusia, kiedyś częściej zmieniałam mu pieluche w ciągu dnia i zaczęłam się zastanawiać czemu tak jest.

A jakie obiadki je? Moj obiadki w ogole nie chce za to kaszki I owoce wcina

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No jesli kupne to chyba najlepiej gerber, a jak gotujeto raczej wszystkie, za to moja kaszkami pluje a owoce to banan z jablkiem jeszcze i sliwki ale tylko z gerbera.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dwoje dzieci, synka 4 letniego ii córcie z 1 lipca ;) Karmimy się butelka + kaszki,obiadki ...Karmimy się butelka bo mała ma skazę która nie dawała nam żyć! Wiecznie był krzyk,płacz,drapała się okrutnie (najgorsze były noce) na szczęście pije mleko które jej w końcu odpowiada ii teraz jest git :)
Piję Nutramigen?

Hope, Ewa jeszcze nigdy calej nocy ciagiem nie przespala, budzi sie co 3 h na.mleko.
Co do firm sloiczkowych to najbardziej lubie gerbera bo w innycj zawsze jakis zapychacz dodany, nawet do owocow mąka.

Witam wszystkie Mamy. Może i ja wreszcie do Was dołączę bo czytam was od stycznia ubiegłego roku, ale jakoś nie miałam kiedy pisać..jeśli chcecie to chętnie napiszę coś o sobie i Jadzi.

reklama
Do góry