reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Po ciężkiej nocy w tym tygodniu ze złością obiecałam mężowi, że w weekend to on wstaje do małej. I co? I noc przespana do 5 rano, pobudka bez płaczu na mleko i lulu do 8. Zero pogaduszek w ciągu nocy. Gdzie ta sprawiedliwość, ja się pytam???? Oczywiście wstałam ja, a mój P się nawet nie obudził ;)

Zapomniałam Wam napisać, że 10.02 idziemy do kardiologa dziecięcego na kontrolę i na badanie echo, mam nadzieję, że wszystko ok.
A 23.03 ja mam kontrolę ze swoją sprawą, też mam nadzieję, że nic się nie pojawiło...
na pewno będzie dobrze,ale kciuki zaciśnięte:)

reklama
Lizzy mozesz podac syropek Petit drill.
Zaczarowana witaj:-)
Zamowilam tych kaszek Holle kilka I jeszcze pare rzeczy, zobaczymy kiedy przyjda.
Ewa byla na spacerze 3 h ale teraz znowu spiaca I placze a zasnac nie chce, ciekawe jaka nocka nas czeka...
Julka to super, ze synkowi sie poprawilo ze snem.

Ostatnia edycja:
Moja kaszek jesc nie chce, ani tych smakowych ani zwyklych z owocami. Sprobuje jeszcze zwykla manne ale to jak wprowadze calkiem gluten. Najchetniej to je obiadki a owoce srednio

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie obiadki je? Moj obiadki w ogole nie chce za to kaszki I owoce wcina

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zaczarowana witaj :)

Toteczka może wieczorem w końcu padnie i będzie spała cała noc :) U Nas dziś w nocy chyba było mniej pobudek niż zwykle bo jak się obudziliśmy o 7 to nie byłam taka zaspana.

Zauważyłam, że Mikołaj mało siusia, kiedyś częściej zmieniałam mu pieluche w ciągu dnia i zaczęłam się zastanawiać czemu tak jest.

A jakie obiadki je? Moj obiadki w ogole nie chce za to kaszki I owoce wcina

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No jesli kupne to chyba najlepiej gerber, a jak gotujeto raczej wszystkie, za to moja kaszkami pluje a owoce to banan z jablkiem jeszcze i sliwki ale tylko z gerbera.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dwoje dzieci, synka 4 letniego ii córcie z 1 lipca ;) Karmimy się butelka + kaszki,obiadki ...Karmimy się butelka bo mała ma skazę która nie dawała nam żyć! Wiecznie był krzyk,płacz,drapała się okrutnie (najgorsze były noce) na szczęście pije mleko które jej w końcu odpowiada ii teraz jest git :)
Piję Nutramigen?

Hope, Ewa jeszcze nigdy calej nocy ciagiem nie przespala, budzi sie co 3 h na.mleko.
Co do firm sloiczkowych to najbardziej lubie gerbera bo w innycj zawsze jakis zapychacz dodany, nawet do owocow mąka.

Witam wszystkie Mamy. Może i ja wreszcie do Was dołączę bo czytam was od stycznia ubiegłego roku, ale jakoś nie miałam kiedy pisać..jeśli chcecie to chętnie napiszę coś o sobie i Jadzi.

reklama
Do góry