Toteczka83
Fanka BB :)
Dawaj Jadzimamo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki szkoda, że dopiero odczytłam, ale jutro na pewno kupię. Chyba, że w nocy się bawili to wyślę męża do calodobowej. Ewie pomogło?Lizzy mozesz podac syropek Petit drill.
Wanish do białego (do białego jest mocny i wszystko puszcza) jeśli jest jasne ubranie plus mydełko z Rossmanna do odplamiania. Mi pomaga.Witam nowe mamusie
Moje dziecko spało dziś tylko 1,5h, już przez 2 dni ładnie k spał po 1h ciągiem a dziś d... Po długiej kapieli padł. Mam nadzieję że za 30 min się nie obudzi.
Julita dziękuję za ciupke cierpliwości. Przydało się
Dziewczyny czym spieracie z ubranek np.marchewke? Bo nie podciągnelam rekawkow i się pobrudzily przez przypadek jak w buzi musiała być łyżka, reka,sliniak i szelki od krzesełka.
Ale mój tez nie prześpi nocki budzi się na jedzonko ze dwa trzy razy wiec jak dla mnie to jest normalne.Hope, Ewa jeszcze nigdy calej nocy ciagiem nie przespala, budzi sie co 3 h na.mleko.
Co do firm sloiczkowych to najbardziej lubie gerbera bo w innycj zawsze jakis zapychacz dodany, nawet do owocow mąka.
jasne witaj i pisz coś o was, w grupie zawsze raźniejWitam wszystkie Mamy. Może i ja wreszcie do Was dołączę bo czytam was od stycznia ubiegłego roku, ale jakoś nie miałam kiedy pisać..jeśli chcecie to chętnie napiszę coś o sobie i Jadzi.
powiem ci, że ja spieram marchewke ze śliniaka płynem do naczyń ociupinkę i pięknie schodzi potem dokładnie płuczę i jest czyściutkiWitam nowe mamusie
Moje dziecko spało dziś tylko 1,5h, już przez 2 dni ładnie k spał po 1h ciągiem a dziś d... Po długiej kapieli padł. Mam nadzieję że za 30 min się nie obudzi.
Julita dziękuję za ciupke cierpliwości. Przydało się
Dziewczyny czym spieracie z ubranek np.marchewke? Bo nie podciągnelam rekawkow i się pobrudzily przez przypadek jak w buzi musiała być łyżka, reka,sliniak i szelki od krzesełka.
co do takiego płaczu jaby mu coś strasznego się śniło też u nas był, nawet czesto ale z każdym dniem coraz mniej.Hejka :-) u nas pojawiły się takie przebudzenia w nocy z mega płaczem, pierwszy raz to się tak wystraszylam że nie wiem,wyczytalam że w skoku rozwojowym takie coś się pojawia :/
U nas kaszka zwykła mleczna, nie daje smakowych i je super. Owoce też wcina, gorzej z warzywami. Dałam też chrupki kukurydziane i piątkę chleba do ciumkania:-)
Też gotuje świeżego ziemniaka codziennie:-)