reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
kari21 to już się nie dziwię czemu wolisz cc :-) ja na szczęście poród miałam szybki (15min partych) i dobrze go wspominam, ale rodziłam w Norwegii a teraz będę rodzić w pl i bardzo bardzo się boję bo jak się nasluchalam opowiesci kolezanek to az strach sie bac. Pocieszam sie faktem, że moja siostra i szwagier pracują w pogotowiu i szpitalu i każda rodząca z naszej rodziny jest traktowana dobrze dzięki znajomościom. W norwegii znieczulenie dostaje sie od reki....a w Radomiu jest z tym ciezko. Zobaczymy.....grunt to pozytywne myslenie.

julita1212 skad tyle prasowania? ja prasuje tylko okazjonalnie :-D

kari21 to już się nie dziwię czemu wolisz cc :-) ja na szczęście poród miałam szybki (15min partych) i dobrze go wspominam, ale rodziłam w Norwegii a teraz będę rodzić w pl i bardzo bardzo się boję bo jak się nasluchalam opowiesci kolezanek to az strach sie bac. Pocieszam sie faktem, że moja siostra i szwagier pracują w pogotowiu i szpitalu i każda rodząca z naszej rodziny jest traktowana dobrze dzięki znajomościom. W norwegii znieczulenie dostaje sie od reki....a w Radomiu jest z tym ciezko. Zobaczymy.....grunt to pozytywne myslenie.

julita1212 skad tyle prasowania? ja prasuje tylko okazjonalnie :-D

Oj ja muszę mieć wszystko wypracowane to takie moje zboczenie:)
A Ty z Radomia jesteś???

Witam. Czy mogę i ja nieśmiało dołączyć. Test dodatni i beta prawidłowa. Wizyta u lekarza w pon. Termin porodu 8 lipiec. Spodziewana miesiaczka 1listopad. Gratulacje dla Wszystkich.

Witam. Czy mogę i ja nieśmiało dołączyć. Test dodatni i beta prawidłowa. Wizyta u lekarza w pon. Termin porodu 8 lipiec. Spodziewana miesiaczka 1listopad. Gratulacje dla Wszystkich.

Witaj:)
Im nas wieceh tym lepieh:)
Za jakiś czas można założyć podtemat..." poznajmy" się i lepiej się poznamy ...póki co czekany na kolejne lipcoweczki.
Ojej nie dociera to do mnie...
W sumie to miałam nadzieję że USA się maj Ale co tam...

Witam sie i ja :)
Wczoraj zobaczylam magiczne dwie kreseczki :D z internetowych obliczeń wychodzi ze bede lipcowka :D

Witaj!! :-)

Nieśmiało witam się i ja :) Wczoraj zrobiłam test i są 2 kreseczki. Mam 9 miesięczną córeczkę i chcieliśmy po roku mieć drugiego dzidziusia. Jako, że wcześniej staraliśmy się pół roku no to zaczęliśmy starania wcześniej... no i psikus...:) złoty strzał hehe :) Bardzo się cieszymy, tylko martwi mnie fakt, że 9 miesięcy temu miałam cesarkę...Termin wg internetu 16.07.2016:) Do lekarza jeszcze nie idę - najwcześniej za tydzień lub dwa :) 3 majcie kciuki za nas :)

Witaj! :-)

Witajcie,
rano zobaczyłam II kreski :-D. Super. Dołączam do lipcówek. To dopiero czwarty tydzień więc do lekarza pójdę na początku grudnia. Teraz tylko zobaczyć bijące serduszko i będzie git :D.
Termin na 19.07 wg internetu.

Jak miło widzieć Cie na tym wątku :-) Cieszę się, że Ci się udało :-)

kari21 będąc w pierwszej ciąży panicznie bałam się cesarki bo moja siostra miała i miło tego ani ja ani ona nie wspominamy. Patrząc na nią aż serce człowieka bolało. Chciałam rodzić naturalnie i udało mi się. Oby w tej ciąż też się udało.

Ja też bałam się cesarki :-(

Hej, witam się profilaktycznie bo widzę, że dyskusja się rozwija i potem może być ciężko dołączyć :)

Jeśli moje przeczucia się sprawdza, będę mamą pod koniec lipca.

Szczególnie witam Hope, znamy się jeszcze ze styczniowek 2014 :)

To niech się sprawdzą! :laugh2:

Ewelinka ja pierwszego radzilam sn a drugiego miałam cc. I definitywnie lepiej wspominam cc. Bardzo szybko doszłam do siebie. Na następny dzień po byłam już w domu a 2 dni później biegają już normalnie po schodach w swoim domu. Polog był krótki i lekki... a po sn to był koszmar. Nie wspominając jakim koszmarem był sam poród który trwał ponad 20 godzin to potem naciete krocze utrudnialo siadanie jeszcze przez miesiąc. Bardzo obficie krwawilam, źle sprawdzono mi łożysko i zostawiono cześć w środku tak że po 2 mies krwawienia dostałam mega krwotoku. Brrr.... tak że każdy ma inne doświadczenia :-D jeszcze jest jedno co mnie przekonuje. Znam dzień i godzinę. Drugiego syna urodziłam 3 dni po terminie a już od 3 tyg chodziłam jak na szpilkach i czekalam :-)

Oj, jak to różnie bywa. Ja pierwszą córcię rodziłam naturalnie i choc było ciężko, to na drugi dień już mówiłam, że będę miała więcej dzieci. Drugą miałam cesarkę - mała była ułożona całą ciążę poprzecznie, chwilę przed terminem obróciła się.... pośladkowo :confused2::eek: Bałam się sn i miałam cesarkę. Wspominam tragicznie...........:baffled::baffled::baffled::baffled: 2 tyg po wciąż chodziłam wgięta wpół, osłabiona, zamulona...ble!
Niestety - tym razem również nie urodzę naturalnie :-( Po operacji kręgosłupa rehabilitant mi to zdecydowanie odradza.....

Cały czas boli mnie brzuch, jak na @. Nie pamiętam żeby tak było prze dziewczynkach..... :eek:

reklama
Do góry