julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
są kolejna mamusie lipcowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kari21 to już się nie dziwię czemu wolisz cc :-) ja na szczęście poród miałam szybki (15min partych) i dobrze go wspominam, ale rodziłam w Norwegii a teraz będę rodzić w pl i bardzo bardzo się boję bo jak się nasluchalam opowiesci kolezanek to az strach sie bac. Pocieszam sie faktem, że moja siostra i szwagier pracują w pogotowiu i szpitalu i każda rodząca z naszej rodziny jest traktowana dobrze dzięki znajomościom. W norwegii znieczulenie dostaje sie od reki....a w Radomiu jest z tym ciezko. Zobaczymy.....grunt to pozytywne myslenie.
julita1212 skad tyle prasowania? ja prasuje tylko okazjonalnie
julita1212 Tak z Radomia. Lubię prasować, ale wyznaję w życiu zasadę, że jak czegoś nie muszę, to nie robię taki ze mnie leniuszek.
ale widzę że Ty też córcie maszjulita1212 Tak z Radomia. Lubię prasować, ale wyznaję w życiu zasadę, że jak czegoś nie muszę, to nie robię taki ze mnie leniuszek.
Witam. Czy mogę i ja nieśmiało dołączyć. Test dodatni i beta prawidłowa. Wizyta u lekarza w pon. Termin porodu 8 lipiec. Spodziewana miesiaczka 1listopad. Gratulacje dla Wszystkich.
Witam sie i ja
Wczoraj zobaczylam magiczne dwie kreseczki z internetowych obliczeń wychodzi ze bede lipcowka
Nieśmiało witam się i ja Wczoraj zrobiłam test i są 2 kreseczki. Mam 9 miesięczną córeczkę i chcieliśmy po roku mieć drugiego dzidziusia. Jako, że wcześniej staraliśmy się pół roku no to zaczęliśmy starania wcześniej... no i psikus... złoty strzał hehe Bardzo się cieszymy, tylko martwi mnie fakt, że 9 miesięcy temu miałam cesarkę...Termin wg internetu 16.07.2016 Do lekarza jeszcze nie idę - najwcześniej za tydzień lub dwa 3 majcie kciuki za nas
Witajcie,
rano zobaczyłam II kreski . Super. Dołączam do lipcówek. To dopiero czwarty tydzień więc do lekarza pójdę na początku grudnia. Teraz tylko zobaczyć bijące serduszko i będzie git .
Termin na 19.07 wg internetu.
kari21 będąc w pierwszej ciąży panicznie bałam się cesarki bo moja siostra miała i miło tego ani ja ani ona nie wspominamy. Patrząc na nią aż serce człowieka bolało. Chciałam rodzić naturalnie i udało mi się. Oby w tej ciąż też się udało.
Hej, witam się profilaktycznie bo widzę, że dyskusja się rozwija i potem może być ciężko dołączyć
Jeśli moje przeczucia się sprawdza, będę mamą pod koniec lipca.
Szczególnie witam Hope, znamy się jeszcze ze styczniowek 2014
Ewelinka ja pierwszego radzilam sn a drugiego miałam cc. I definitywnie lepiej wspominam cc. Bardzo szybko doszłam do siebie. Na następny dzień po byłam już w domu a 2 dni później biegają już normalnie po schodach w swoim domu. Polog był krótki i lekki... a po sn to był koszmar. Nie wspominając jakim koszmarem był sam poród który trwał ponad 20 godzin to potem naciete krocze utrudnialo siadanie jeszcze przez miesiąc. Bardzo obficie krwawilam, źle sprawdzono mi łożysko i zostawiono cześć w środku tak że po 2 mies krwawienia dostałam mega krwotoku. Brrr.... tak że każdy ma inne doświadczenia jeszcze jest jedno co mnie przekonuje. Znam dzień i godzinę. Drugiego syna urodziłam 3 dni po terminie a już od 3 tyg chodziłam jak na szpilkach i czekalam :-)