reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Nieśmiało witam się i ja Wczoraj zrobiłam test i są 2 kreseczki. Mam 9 miesięczną córeczkę i chcieliśmy po roku mieć drugiego dzidziusia. Jako, że wcześniej staraliśmy się pół roku no to zaczęliśmy starania wcześniej... no i psikus... złoty strzał hehe Bardzo się cieszymy, tylko martwi mnie fakt, że 9 miesięcy temu miałam cesarkę...Termin wg internetu 16.07.2016 Do lekarza jeszcze nie idę - najwcześniej za tydzień lub dwa 3 majcie kciuki za nas
Hi hi u naa tez złoty strzal
Ze starszakiem 8 miesięcy sie staraliśmy
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Ja też jak się starałam to minimum pół roku. A teraz wpadka :/ no coraz więcej nas jest mi z Google wychodzi termin na 3 lipca więc pewnie będę czerwcowka bo przy 2 synku miałam cesarke więc teraz mam zamiar skorzystać z przywileju wyboru i zażyczyc sobie cesarki planowanej czyli pewnie gdzieś tydzień przed terminem :-) drugi syn też z czerwca ale z samego początku :-)
fazerkamm
Hej
Mnie brzuch boli dołem jakbym @ miała mieć.....noi coś jeść nie mogę ....Mdli mnie trochę.
18 idę do lekarza.....
Każdemu życie pisze inny scenariusz ....u mnie jakiś żartowniś układa
Ja mam tak "napuchniete" jajniki ze wygladam jakbym byla w 5 miesiącu ciąży i tez mnie dol brzucha boli jak na okres :/
_Ewelinka_
kari21 będąc w pierwszej ciąży panicznie bałam się cesarki bo moja siostra miała i miło tego ani ja ani ona nie wspominamy. Patrząc na nią aż serce człowieka bolało. Chciałam rodzić naturalnie i udało mi się. Oby w tej ciąż też się udało.
anulka88k ja też zaszłam w ciążę dopiero jak odpuściłam starania
venicee dasz radę! Ile lat mają Twoje starsze dzieciaczki?
anulka88k ja też zaszłam w ciążę dopiero jak odpuściłam starania
venicee dasz radę! Ile lat mają Twoje starsze dzieciaczki?
malinka1984
Hej, witam się profilaktycznie bo widzę, że dyskusja się rozwija i potem może być ciężko dołączyć
Jeśli moje przeczucia się sprawdza, będę mamą pod koniec lipca.
Szczególnie witam Hope, znamy się jeszcze ze styczniowek 2014
Jeśli moje przeczucia się sprawdza, będę mamą pod koniec lipca.
Szczególnie witam Hope, znamy się jeszcze ze styczniowek 2014
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Ewelinka ja pierwszego radzilam sn a drugiego miałam cc. I definitywnie lepiej wspominam cc. Bardzo szybko doszłam do siebie. Na następny dzień po byłam już w domu a 2 dni później biegają już normalnie po schodach w swoim domu. Polog był krótki i lekki... a po sn to był koszmar. Nie wspominając jakim koszmarem był sam poród który trwał ponad 20 godzin to potem naciete krocze utrudnialo siadanie jeszcze przez miesiąc. Bardzo obficie krwawilam, źle sprawdzono mi łożysko i zostawiono cześć w środku tak że po 2 mies krwawienia dostałam mega krwotoku. Brrr.... tak że każdy ma inne doświadczenia jeszcze jest jedno co mnie przekonuje. Znam dzień i godzinę. Drugiego syna urodziłam 3 dni po terminie a już od 3 tyg chodziłam jak na szpilkach i czekalam :-)
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Witam wieczorową pora
3,5 godz prasowania dało się odczuć. ...
3,5 godz prasowania dało się odczuć. ...