reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie,
rano zobaczyłam II kreski :-D. Super. Dołączam do lipcówek. To dopiero czwarty tydzień więc do lekarza pójdę na początku grudnia. Teraz tylko zobaczyć bijące serduszko i będzie git :D.
Termin na 19.07 wg internetu.

reklama
Nieśmiało witam się i ja :) Wczoraj zrobiłam test i są 2 kreseczki. Mam 9 miesięczną córeczkę i chcieliśmy po roku mieć drugiego dzidziusia. Jako, że wcześniej staraliśmy się pół roku no to zaczęliśmy starania wcześniej... no i psikus...:) złoty strzał hehe :) Bardzo się cieszymy, tylko martwi mnie fakt, że 9 miesięcy temu miałam cesarkę...Termin wg internetu 16.07.2016:) Do lekarza jeszcze nie idę - najwcześniej za tydzień lub dwa :) 3 majcie kciuki za nas :)

Hi hi u naa tez złoty strzal :p
Ze starszakiem 8 miesięcy sie staraliśmy :)

Ja też jak się starałam to minimum pół roku. A teraz wpadka :/ no coraz więcej nas jest :) mi z Google wychodzi termin na 3 lipca więc pewnie będę czerwcowka bo przy 2 synku miałam cesarke więc teraz mam zamiar skorzystać z przywileju wyboru i zażyczyc sobie cesarki planowanej czyli pewnie gdzieś tydzień przed terminem :-) drugi syn też z czerwca ale z samego początku :-)

My staraliśmy się 9 miesięcy i nic nie wychodziło. W maju jakoś odpuscilam. Poszłam do pracy. Zmieniłam plany i raczej uważali smu co robimy :) tak nam wyszło uwazanie :) szok :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hej
Mnie brzuch boli dołem jakbym @ miała mieć.....noi coś jeść nie mogę ....Mdli mnie trochę.
18 idę do lekarza.....
Każdemu życie pisze inny scenariusz ....u mnie jakiś żartowniś układa :eek:

kari21 będąc w pierwszej ciąży panicznie bałam się cesarki bo moja siostra miała i miło tego ani ja ani ona nie wspominamy. Patrząc na nią aż serce człowieka bolało. Chciałam rodzić naturalnie i udało mi się. Oby w tej ciąż też się udało.

anulka88k ja też zaszłam w ciążę dopiero jak odpuściłam starania
venicee dasz radę! Ile lat mają Twoje starsze dzieciaczki?

Hej, witam się profilaktycznie bo widzę, że dyskusja się rozwija i potem może być ciężko dołączyć :)

Jeśli moje przeczucia się sprawdza, będę mamą pod koniec lipca.

Szczególnie witam Hope, znamy się jeszcze ze styczniowek 2014 :)

Ewelinka ja pierwszego radzilam sn a drugiego miałam cc. I definitywnie lepiej wspominam cc. Bardzo szybko doszłam do siebie. Na następny dzień po byłam już w domu a 2 dni później biegają już normalnie po schodach w swoim domu. Polog był krótki i lekki... a po sn to był koszmar. Nie wspominając jakim koszmarem był sam poród który trwał ponad 20 godzin to potem naciete krocze utrudnialo siadanie jeszcze przez miesiąc. Bardzo obficie krwawilam, źle sprawdzono mi łożysko i zostawiono cześć w środku tak że po 2 mies krwawienia dostałam mega krwotoku. Brrr.... tak że każdy ma inne doświadczenia :-D jeszcze jest jedno co mnie przekonuje. Znam dzień i godzinę. Drugiego syna urodziłam 3 dni po terminie a już od 3 tyg chodziłam jak na szpilkach i czekalam :-)

reklama
Do góry