_Ewelinka_
Fanka BB :)
Olciakk nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym sie z Toba zamienić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olciakk mnie też nic nie boli. Pełna energii jestem i bym robiła cztery rzeczy narazTo jak chyba w ciazy nie jestem jak Was czytam. Mnie nic nie boli żadnych tam specjalnych bolaczek nie mam. Jestem normalnie naładowania energią więc chyba jakas urojona mam. Ne byłam na becie ani uwag więc sam test sikany to niewiele
Olciakk mnie też nic nie boli. Pełna energii jestem i bym robiła cztery rzeczy naraz
Poza tym ja jeszcze u lekarza nie byłam bo za wcześnie podejrzewam ze owulacj mi się przesunęła bo po terminie @ test nie wyszedł dopiero 5 i 3 dni temu
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Witam sie i ja
Wczoraj zobaczylam magiczne dwie kreseczki z internetowych obliczeń wychodzi ze bede lipcowka
no właśnieNie dlugo trzeba będzie listę lipcowek 2016 utorzyc