reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
To jak chyba w ciazy nie jestem jak Was czytam. Mnie nic nie boli żadnych tam specjalnych bolaczek nie mam. Jestem normalnie naładowania energią więc chyba jakas urojona mam. Ne byłam na becie ani uwag więc sam test sikany to niewiele
Olciakk mnie też nic nie boli. Pełna energii jestem i bym robiła cztery rzeczy naraz :)
Poza tym ja jeszcze u lekarza nie byłam bo za wcześnie podejrzewam ze owulacj mi się przesunęła bo po terminie @ test nie wyszedł dopiero 5 i 3 dni temu :)
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Olciakk mnie też nic nie boli. Pełna energii jestem i bym robiła cztery rzeczy naraz :)
Poza tym ja jeszcze u lekarza nie byłam bo za wcześnie podejrzewam ze owulacj mi się przesunęła bo po terminie @ test nie wyszedł dopiero 5 i 3 dni temu :)
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Czyli objawy przed Tobą :)

Niekoniecznie w 1 też nie miałam i oby tak było w tej. Jak będę wiedZoala ze z ciążą wszystko ok to będę się cieszyła ze objawów brak. Choć na ten moment by mnie one odrobinę uspokoily

Nieśmiało witam się i ja :) Wczoraj zrobiłam test i są 2 kreseczki. Mam 9 miesięczną córeczkę i chcieliśmy po roku mieć drugiego dzidziusia. Jako, że wcześniej staraliśmy się pół roku no to zaczęliśmy starania wcześniej... no i psikus...:) złoty strzał hehe :) Bardzo się cieszymy, tylko martwi mnie fakt, że 9 miesięcy temu miałam cesarkę...Termin wg internetu 16.07.2016:) Do lekarza jeszcze nie idę - najwcześniej za tydzień lub dwa :) 3 majcie kciuki za nas :)

reklama
Do góry