Po kontroli u lekarza: antybiotyk jeszcze 5 dni, inhalacje wszystkie jak mial do tej pory i w piatek kontrola...masakra
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka dużo siły życzę, przetrwacie to i szybko zapomnicie :* Będzie dobrze!
Julka, wspólczuję, duzo sił życzę.
Byłam na zakupach sama i nie było ani jednego wózka i dziecka na spacerze ..... smog taki, że czuć w gardle.
Nieufna a Ty skąd jesteś? Bo ja z Łodzi i u nas nigdy nie było smogu, tylko się o Krakowie słyszało. A mi wczoraj mąż mówi że w Łodzi normy kilkakrotnie przekroczone i zalecenie by nie wychodzić z domu :O I tak nie planowałam spaceru bo za zimno, ale byłam w szoku bo myślałam że u nas tego nie ma. I faktycznie wczoraj rano jak wyszłam na chwilę to była taka jakby mgła i zapach jakby ktoś śmieci palił i mi mąż potem powiedział że to smog właśnie...
Pochwalę się pomysłami na Dzień Babci i Dziadka Zobaczymy co z tego wyjdzie ale plan jest
Dla rodziców moich i mojego M chciałabym zrobić ręcznie kartki z życzeniami z jakimś napisem że to Natalki pierwsza laurka I zrobić na nich odbicie stópek lub rączek. Farbą plakatową będę odbijać. A kartki chciałabym wykonać metodą quilling, znalazłam takie coś na necie i mi się bardzo podoba, ale jeszcze nigdy nie robiłam to nie wiem co z tego będzie
Taka przykładowa kartka robiona tą metodą:
Jeśli mi wyjdzie to się potem pochwalę. Ale na pewno nie będzie tak ładnie jak na tym przykładzie hehe Zobaczę czy mi się w ogóle stópkę uda odbić, próbowała któraś?
Do tego chcę dać czekoladki ale chciałabym żeby były z dedykacją na Dzień Babci i Dziadka, widziałam że Solidarność takie ma, a przynajmniej kiedyś miała. A jeśli się nie uda zamówić to kupię sobie przez Allegro pralinki z dedykacją:
Link do: Dzień Babci Dziadka Dedykacja Pralinki
Mam jeszcze dwie swoje babcie, czyli Natalki prababcie Jednej z nich damy czekoladki i album typu jamnik ze zdjęciami Natalki:
Link do: Album tradycyjny typu jamnik na 14 zdjęci 13x18
A druga mieszka poza miastem więc jej zawsze kartkę wysyłałam, to teraz też wyślę i dołączę parę fotek Natalki. A Wy co dajecie?
Na początku myślałam w ogóle o np jakimś kalendarzu na ścianę ze zdjęciami Natalki. Ale wiecie co, stwierdziłam potem, że wtedy co roku już będę musiała jakiś prezent kombinować. A tak to będziemy już zawsze dawać czekoladki czy kwiaty i laurkę Natalka będzie rysowała i już Bo to wymyślanie prezentów to ciężka sprawa hehe