Hejka!
Mąż pojechał z Chłopcami na sanki, ja położyłam Młodą, ale spać nie chce, pewnie dlatego, że spała wczoraj od 21 do 8:30 dziś rano bez budzenia się!!!! Szok, myślałam, że mi cycki pękną, no ale za to teraz nie śpi, jak nie urok to...:/
Te kaszki, niemieckie, co linki wklejałyście, to jakiej firmy najlepsze? Hipp, Holle ,Töpfer?? Czym się różnią od polskich?
Julka, teraz już za późno, zdaje się, ale pamiętaj, że drugą dawkę antybiotyku można podać po 10, a nawet 8 godzinach więc można sobie trochę wyrównać te godziny. Ja tak zrobiłam przy antybiotyku dla Nastki.
Kamejka, wielkie dzięki!! A Twój to prywatny czy państwowy? Ile się płaci? Jak się dowiesz co do pań na grupie to napisz, ok?? Na szczęście nie płacze, jak robi kupę, ale przechodziłam to ze średnim Synkiem
Nieufna - a to młody kot?? Współczuję stresu i przejść. Kota nie upilnujesz. On wychodzi na dwór? Szkoda, że zeżarł coś, czego nie wolno, koty zazwyczaj nie ruszą tego, co się do jedzenia nie nadaje, bynajmniej nasz Bolec tak ma,no wielka szkoda, ale mam nadzieję, że wyjdzie z tego. Trzymajcie się! Pisz, jak się czuje.
Lizzy - mięsko ok, w ogóle zaczęła chętniej i ładniej jeść
Agula, ja czytam wszystko, prawie zawsze
Tulę!
AgaGunia - nie korzystam, muszę ściągnąć, bo słyszałam, że aplikacja fajna.
My nie mamy babć, dziadków, teściów, tylko moją mamę, jak już kiedyś pisałam, która mieszka niedaleko, ale rzadko przyjeżdża, już dziećmi zmęczona, całe życie z dziećmi pracowała, itp, stały tekst. I sobie radzić musimy, chcąc nie chcąc
Dajemy radę. Arek wraca ok 17 z pracy, ale dużo w domu robi, bo przy trójce jest co ogarniać. Czy się nudzę w dzień? Raczej nie. Uwielbiam te chwile ciszy, samotne spacery, często chodzę ze znajomą czy koleżanką, ale to jak same zadzwonią. Po południu u mnie jest wesoło to chociaż rano korzystam z ciszy, jeśli Nastka da
Czasami mam dość dzwoniącego telefonu, a są dni, że mąż przewraca oczami i mówi, że tylko na tel. siedzę, chociaż nie chcę, no ale w końcu kiedyś trzeba odebrać, ostatnio ciągle mam wyciszony [emoji14]
Lecę do niej, bo się nadziera! Śpiąca, a nie śpi, ugh!!!!!!!!