reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kamejka śliczne te kartki, może sama spróbuję. A masz link ze stroną gdzie dokładnie jest napisane jak to się robi? Lubię robić takie rzeczy :)
Ja jednemu dziadkowi zamówiłam kalendarz ze zdjęciami, on cieszy się z takich rzeczy. Zamówiłam na allegro za niecałe 30 zł (firma uwolnij kolory), dzisiaj przyszedł i jest super! Już zamawiałam z tej samej strony fotoksiążki i też wyszły świetne.

A babci i teściom damy zdjęcie małego w ramkach bo nie mają jeszcze ani jednego. Tylko muszę zrobić jakieś ładne.

Co do składu.. Jak ja czytam skład mleka modyfikowanego to mnie przeraża, bo to mleko zawiera takie składniki, których ja unikam wybierając żywność dla siebie. Przeraża mnie to :( Chociaż moja mama mnie karmiła piersią tylko do 3 miesiąca, a później jadłam modyfikowane, żyje i mam się dobrze :)

Mój maluch ma tylko krótkie drzemki w ciągu dnia. Nie wiem co się dzieje... Ale słuchajcie jak go rozbawię to on się tak śmieje, że ja się śmieje razem z nim i ciekną mi łzy ze wzruszenia :) :) Uwielbiam to!

reklama
Hej!
Dziś moja relacja :D

Ania w nocy słabo spała przez katar i dostała kaszel. Rano o 4 nie mogła dobrze oddychać i musiałam odciągac gluta - nienawidzi tego, ryk i armagedon.

O 11 umówiłam się do lekarza. Komentarz do wizyty : IDIOTKA. Od monentu wejscia z Ania pierwsze pytanie od niej "NO słucham".
Pretensje, ze ktos w ogóle przyszedł. Chciałam juz wyjsc.
Nic mądrego nie usłyszałam. Kazała dawać drosetux. Olałam to, bo sama zrobilam wiecej od wczoraj niz ona w 3 min.

Jest lepiej Ani i mam nadzieję, ze przejdzie.

Ząb na dole przebija się, ale Ania jest tak szalona, ze cięzko cos zobaczyc.

Juz leżymy w łózku :)
My idziemy 18.01 do alergologa to dowiem sie cos o kaszkach. Ja wprowadze manną do mleka.

Na dzien babci i dziadka mysle jeszcze co damy.

My zamówiliśmy fotoksiążki dla dziadków z życzeniami i wierszykami. Też zamawiam przez "uwolnić kolory", jak przyjdą to się pochwalę.

Antoś dostał dzisiaj od mojego brata skoczka z fisher price, niby fajny, Antoś zachwycony, ale myślę źe jeszcze trochę poczekam z wsadzaniem go tam na dłużej , bo to trochę jak w chodziku. Takie dobre rozwiązanie na chwilkę spokoju.

Hejka:-)
Kamejka fajnie pomysły. Ja też zastanawiam się nad odbitka stopki i rączki, kubkami i takimi poduszkami z napisami super dziadek itp. Pozatym kwiaty i czekoladki, widziałam takie czekoladki w wybitnymi właśnie literkami, zamówię przez internet:-)

Smog też u nas straszny, jak odpuszcza mrozy to mam zamiar pojechać z małą gdzieś sina w dal:-) do jakiegoś lasu, hen hen za miasto żeby pooddychala świeżym powietrzem:-)

BasiaJulia mam podobnie, cały czas się mi wydaje że jutro już dostanę okres a tu nic, tak mnie dziwnie w brzuchy pobolewa i też mam zamiar pójść do gina żeby mi zrobił usg jak to wszystko wyglada:-)

A dasz linka gdzie te czekoladki znalazłaś? Może będą fajniejsze niż te moje z Allegro.
Dobry pomysł z tym żeby gdzieś jechać w leśne tereny na spacer, chyba tak samo zrobię w weekend, jeśli męża się uda namówić;)

Kamejka śliczne te kartki, może sama spróbuję. A masz link ze stroną gdzie dokładnie jest napisane jak to się robi? Lubię robić takie rzeczy :)
Ja jednemu dziadkowi zamówiłam kalendarz ze zdjęciami, on cieszy się z takich rzeczy. Zamówiłam na allegro za niecałe 30 zł (firma uwolnij kolory), dzisiaj przyszedł i jest super! Już zamawiałam z tej samej strony fotoksiążki i też wyszły świetne.

A babci i teściom damy zdjęcie małego w ramkach bo nie mają jeszcze ani jednego. Tylko muszę zrobić jakieś ładne.

Co do składu.. Jak ja czytam skład mleka modyfikowanego to mnie przeraża, bo to mleko zawiera takie składniki, których ja unikam wybierając żywność dla siebie. Przeraża mnie to :( Chociaż moja mama mnie karmiła piersią tylko do 3 miesiąca, a później jadłam modyfikowane, żyje i mam się dobrze :)

Mój maluch ma tylko krótkie drzemki w ciągu dnia. Nie wiem co się dzieje... Ale słuchajcie jak go rozbawię to on się tak śmieje, że ja się śmieje razem z nim i ciekną mi łzy ze wzruszenia :) :) Uwielbiam to!

Niestety nie znam żadnej stronki z instruktażem do tej techniki, będę dopiero coś szukać:)
Z tym rozśmieszaniem super ach:) mi się rzadko udaje Natalkę rozbawić tak żeby śmiała się w głos, ale jak już się uda to też się śmieję razem z nią bo to takie urocze ❤

My tez chcielismy skoczka ale jak poczytalam to rzeczywiscie jak chodzik I nie kupie. Kurcze moje dziecko juz 2 dni na spacerze nie bylo I a w domu spac nie chce I jak mrozy powoli ustepuja to znowu smog:(
Moi rodzice nie zyja, tesc daleko to zostaje tylko prezent dla tesciowej I jak sie pewnie domyslacie nie mam zamiaru sie wyslilac.
Moja siostra kaszle tak, ze sciany sie trzesa ale do lekarza nie pojdzie bo przeciez nic jej nie jest, nawet wczoraj musialam sie upomniec zeby maz jej syrop kupil jak na zakupy szedl no normalnie stara a glupia! Nie mamy drzwi w pokojach i az sie dziwie, ze sie Ewa co chwile nie budzi przy tych napadach.

Julka zdrowka dla Twojego Synka. Mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej ;)

Aga moja pediatra (na takie eizuty chodzimy prywatnie bo w przychodni lekarz to jakis zart) tez podala tylko drosetux i jeszcze nas opierniczyla ze zadzwonilam o 15 a nie o 9 rano zeby sie umowic bo ona przeciez tez moze miec jakies plany...a ona ogolnie przyjmuje o kazdej porze bo ma gabinet w domu. Wkurzyla mnie bo alurat rano to jeszcze nie wiedzialam ze bedzie taki kaszel mial...wyszlo po poludniu wiec jak mialam dzwonic rano? No ale coz...

Wiecie co...dzisiaj mnie jakos naszlo i przeczytalam posty ktore pisalam dzien przed porodem w dniu porodu i zaraz po...jej jakkie piekne wspomnienia. Napisalam wtedy ze juz urodzilam i Was nie nadrobie ze zmeczenia i dzisiaj Was nadrobilam. Jak sie martwilyscie o mnie. Jakie to mile ;) az sie lezka zakrecila...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.Nie jestem w stanie być na bieżąco:/ nie wiem co się dzieje z tym moim dzieckiem,jest co raz gorzej.Spanie to istna masakra...po 20-30 2 razy dziennie,więc nawet obiadu nie mogę zrobić za jednym zamachem.W nocy nie lepiej,budzi się cdn

Właśnie jak teraz piszczy i płacze i albo jej przechodzi i śpi dalej albo trzeba wziąć na ręce i tak kilkanaście razy.W dzień wszędzie źle,bujak be,podloga na 5 min i też be.Skok niby żaden nie wypada teraz.Ostatnio prawie zeszlam na zawal bo igle z choinki chciała zjeść.Dobrze że zauważyłam i wyjęłam jej z buzi.

reklama
Napiszcie proszę ile i czego mniej więcej jedzą Wasze dzieci,bo ja mam wrażenie że ona za dużo je:( nie chcę jej przekarmić.

Do góry