reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witam się w Nowym Roku.Życzę Wam dużo zdrowia dla Was i dzieciaczków.Jak najwięcej przespanych nocy,pociechy z dzieci,szczęścia i spełnienia marzeń.
Niestety przeczytałam tylko ostatnie str.może wieczorem uda mi się nadrobić.
Julka zdrówka dla synka!
My od sylwestra mamy szpital w domu.w poniedziałek byłyśmy u lekarza,bo obie zasmarkane i kaszlace.Dostaly nebulizacje z pulmicortu i berodualu,na szczęście już jest dużo lepiej.W nocy jeszcze kaszla ale w dzień ok.

reklama
Zapalenie oskrzeli, lekarka nie była pewna czy cos na jednym plucu cos nie slychac, antybiotyk, wziewy, kontrola dziś albo kutra i skierowanie do szpitala w razie jakby bylo gorzej. Szwagierka siostry jest w szpitalu, dzieci multum z wszystkimi przypadlosciami

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Julka- miejmy nadzieję, że polepszy się. Jaki szpital proponuje lekarz? Słyszałam, że wszedzie pełno chorych maluszków :( taka pogoda paskudna.

My dziś w domu. Mąż pracuje w weekend :( więc same z Anią siedzimy. Idę na 15:30 obciąć włosy. W następnym tyg mama do mnie przyjedzie na trochę.

Nie wiem jak Was, ale mnie dziś bardzo boli głowa :( brałam juz leki ale trochę pomagają.

Julka współczuję choróbska, trzymam kciuki żeby maluch wydobrzał i żeby nie skończyło się szpitalem. Trzymajcie się tam...

Agula duża zmiana fryzurki będzie? :)

Lila, Ty pytałaś jakiś czas temu jak łączyć kp z rozszerzaniem diety, Nic nie pisałam bo sama nie wiedziałam, ale teraz zerknęłam w aktualny schemat żywienia. Łatwo go znaleźć na necie, pewnie widziałaś, np tu jest:
http://www.1000dni.pl/up/images/c61c2bc379728b3/tabelka-03-22042016.png

Wg tego co tam jest napisane to póki co dzieciaczki mają dostawać jeden posiłek inny niż mleko.
Ja robię tak że po takim posiłku daję jeszcze pierś i czasem wypije. Reszta posiłków to u mnie pierś + dokarmianie kaszką (ale ta kaszka to u mnie na polecenie lekarza zw względu na za małą wagę). Więc mi piersi w szwach nie pękają :)

Hej.
Dzis albo jutro ale raczej pojadę dzis, maly oslabiony po antybiotyku, na szczęście zjadl mi troche mleka..

Julka mam nadzieję, że synek szybko wyzdrowieje i nie będziecie musieli iść do szpitala :( Układaj go jak najwyżej, żeby się mu lepiej oddychało. I dawaj znać co tam u Was.

Moja mała sobie dziś nabiła pierwszego guza - uderzyła się o brzeg szafki jak się przekręciła z brzuszka na plecy. Nie lubi leżeć na brzuchu, znacznie częściej się przekręca z brzuszka na plecy niż odwrotnie. Chyba sobie nic poważnego nie zrobiła, choć ślad był.

U nas tez noc fatalna z dwoch powodów. Raz, że mala sie budxiła, dwa to kotka :( od wieczora wymiotuje, nic nie je i widzę, że się strasznie męczy. Mąż mnie wk.... , bo nie chce iść z nia do weta. Zaraz ja idę, a do niego się nie odzywam. Słabo to wygląda:((((((
Biedny kociak. Lepiej jej?
U nas noc fatalna, na 12 jedziemy do lekarza. Nie mam siły

Zdrówka. Oby nie skończyło się szpitalem. Daj znać co u Was.
Julka- miejmy nadzieję, że polepszy się. Jaki szpital proponuje lekarz? Słyszałam, że wszedzie pełno chorych maluszków :( taka pogoda paskudna.

My dziś w domu. Mąż pracuje w weekend :( więc same z Anią siedzimy. Idę na 15:30 obciąć włosy. W następnym tyg mama do mnie przyjedzie na trochę.

Nie wiem jak Was, ale mnie dziś bardzo boli głowa :( brałam juz leki ale trochę pomagają.
Ja już 2 ibupromy wzięłam. W końcu przeszło.

reklama
Julka duzo zdrówka dla synka ! Trzymam kciuki zeby nie skończyło sie szpitalem [emoji1364]

Agula co robisz w włosami ? [emoji4]

Monitor oddechu super sprawa, moje noce spokojne od kiedy go używamy :)

U nas noce dalej suoer, gorzej z zasypianiem , strasznie ciezko jej sie wyciszyć No i jak tylko położę ja to przekręca sie na bok lub na brzuch - smoczek wypada ( używa go tylko do spania) i histeria od nowa ...

Jedziemy na weekend do mojej mamy ... mamy 100 km jedziemy juz 2,5 h a przyjechaliśmy moze z 60 km ... masakra ten śnieg [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry