reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

niefuna, oj tak przelom 26 i 27 tyg to skok. Na kalendarzy mam chmurke z blyskawica wlasnie w tym czasie i u mnie jest dokladnie to samo (dzieciacki mamy w tym samym wieku).
Przykro mi z powodu kotki. Przechodzilam podobnie jakies dwa lata temu ze swoja kotka :(

reklama
Hej dziewusie.
BasiaJulia guz pierwszy i niestety nie ostatni ;) pierwsze koty za płoty heheh :p przy nauce raczkowania i chodzenia pewnie będzie co chwila...

Od X czasu budząc sie rano ( nie z wlasnej woli oczywiscie) obiecuje sobie dzis ide spac o 20 a jak przychodzi wieczor I Ewa spi to chce sie pobyc z mezem, porozmawiac, posiedziec na necie itp I wychodzi z tego 22,22:30. Dzis nadszedl ten dzien a dokladniej wieczor, siostra chora wiec trzeba bylo zwolnic jej duzy pokoj do spania, maz zasnal przy usypianiu malej a ja wykapana I gotowa do snu. Jest 19:59 i mykam spac, dobranoc dziewczynki!!!

I jak, zasnęłaś o tej 20?;) ja bym nie zasnęła tak wcześnie hehe.

Hejka:-)
Zdrówka dla chorych dzieci:-*

Ale u nas zima, rany dawno nie było tyle śniegu. Teraz długi weekend to może w któryś dzień się wybiorę wkoncu na spacer. Dziś tyle mała była na polu co auto odśnieżylam a ona czekała w nosidelku jechałam ja zawieść na parę godzin do mamy i poszłam do pracy.

A i pierwsza noc w nowym pokoiku zaliczona na plus:-) zdecydowałam się ją przenieść jednak. Spała aż do 5- chyba z wrażenia :-) ja się obudziłam z przyzwyczajenia ok 2 poszłam zerknąć ale spała ładnie :-)

No widzisz to super wyszło z przenosinami :) W Łodzi tez mnóstwo śniegu, a Ty skąd jesteś?

Wracamy z kontroli, o niebo lepiej. Wdechy pomagaja, oby tal dalej

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super wiadomość:)

Hej. Ale mroźny poranek -15 (okolice wawy) a u was ile?

Łódź też -15 :O

Heeej!!!

U nas -11 Bydgoszcz (kuj-pom).

Pogoda sliczna, ale sniegu malutko.

Nieufna- dla pocieszenia moj kot spadł z 2 piętra, uciekł na balkon i wypadł. Ma szynę w nodze i smiga. Moze z Twoją będzie ok. Poprzedni kot 13letni tez na koniec wymiotował, ale tam leczyli go 2 miesiące :/ i go dobili. Zyczę zdrówka dla kici :*

Julka- oj jak super! Cieszę się.

Ania wstała dziś o 7. Od 4 gadała w łózeczku i rozkopuje kołdrę. Szału idzie dostać.
Moja mama przyjedzie od poniedziałku na kilka dni w odwiedziny.
Mój mąż zachwycony :D wraca z pracy i mówię do niego : "mam nowinę :)"
a on na to: "w ciąży jesteś!!! :D"
a ja: "nieeee, mamusia przyjeżdża" :D :D mina bezcenna.

Kamejka zasnelam tylko glowe do podusi przylozylam. Ewa obudzila sie 2 godziny pozniej, mleka nie chciala tylko wrzeszczala wnieboglosy, okielznalismy ja, jeszcze pare razy sie obudzila I zasnela twardo o 2 wypila troche I wyspana, wzielismy ja do siebie I o 4 pobudka:(

reklama
Hejka:-)

U nas dzisiaj - 12. Kamejka ja mieszkam tak w połowie drogi między Krakowem a Zakopanym :-)

Julka super że już lepiej :-)

Toteczka to dobrze że wcześniej udało się zasnąć, co kolwiek się przespalas.

Ja za to zamiast do dziecka to dwa razy wstawalam uspokajac kota bo mialczal w niebo głosy, nie wiem co mu to się dzisiaj działo. On śpi w łazience bo mam pootwietane do małej i do sypialni i zachodze a tam cały papier toaletowy rozwinięty i po całej łazience rozwleczonyy :-D

Do góry