reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

niefuna, oj tak przelom 26 i 27 tyg to skok. Na kalendarzy mam chmurke z blyskawica wlasnie w tym czasie i u mnie jest dokladnie to samo (dzieciacki mamy w tym samym wieku).
Przykro mi z powodu kotki. Przechodzilam podobnie jakies dwa lata temu ze swoja kotka :(

reklama
Hej dziewusie.
BasiaJulia guz pierwszy i niestety nie ostatni ;) pierwsze koty za płoty heheh :p przy nauce raczkowania i chodzenia pewnie będzie co chwila...

Od X czasu budząc sie rano ( nie z wlasnej woli oczywiscie) obiecuje sobie dzis ide spac o 20 a jak przychodzi wieczor I Ewa spi to chce sie pobyc z mezem, porozmawiac, posiedziec na necie itp I wychodzi z tego 22,22:30. Dzis nadszedl ten dzien a dokladniej wieczor, siostra chora wiec trzeba bylo zwolnic jej duzy pokoj do spania, maz zasnal przy usypianiu malej a ja wykapana I gotowa do snu. Jest 19:59 i mykam spac, dobranoc dziewczynki!!!

I jak, zasnęłaś o tej 20?;) ja bym nie zasnęła tak wcześnie hehe.

Hejka:-)
Zdrówka dla chorych dzieci:-*

Ale u nas zima, rany dawno nie było tyle śniegu. Teraz długi weekend to może w któryś dzień się wybiorę wkoncu na spacer. Dziś tyle mała była na polu co auto odśnieżylam a ona czekała w nosidelku jechałam ja zawieść na parę godzin do mamy i poszłam do pracy.

A i pierwsza noc w nowym pokoiku zaliczona na plus:-) zdecydowałam się ją przenieść jednak. Spała aż do 5- chyba z wrażenia :-) ja się obudziłam z przyzwyczajenia ok 2 poszłam zerknąć ale spała ładnie :-)

No widzisz to super wyszło z przenosinami :) W Łodzi tez mnóstwo śniegu, a Ty skąd jesteś?

Wracamy z kontroli, o niebo lepiej. Wdechy pomagaja, oby tal dalej

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super wiadomość:)

Hej. Ale mroźny poranek -15 (okolice wawy) a u was ile?

Łódź też -15 :O

Heeej!!!

U nas -11 Bydgoszcz (kuj-pom).

Pogoda sliczna, ale sniegu malutko.

Nieufna- dla pocieszenia moj kot spadł z 2 piętra, uciekł na balkon i wypadł. Ma szynę w nodze i smiga. Moze z Twoją będzie ok. Poprzedni kot 13letni tez na koniec wymiotował, ale tam leczyli go 2 miesiące :/ i go dobili. Zyczę zdrówka dla kici :*

Julka- oj jak super! Cieszę się.

Ania wstała dziś o 7. Od 4 gadała w łózeczku i rozkopuje kołdrę. Szału idzie dostać.
Moja mama przyjedzie od poniedziałku na kilka dni w odwiedziny.
Mój mąż zachwycony :D wraca z pracy i mówię do niego : "mam nowinę :)"
a on na to: "w ciąży jesteś!!! :D"
a ja: "nieeee, mamusia przyjeżdża" :D :D mina bezcenna.

Kamejka zasnelam tylko glowe do podusi przylozylam. Ewa obudzila sie 2 godziny pozniej, mleka nie chciala tylko wrzeszczala wnieboglosy, okielznalismy ja, jeszcze pare razy sie obudzila I zasnela twardo o 2 wypila troche I wyspana, wzielismy ja do siebie I o 4 pobudka:(

reklama
Hejka:-)

U nas dzisiaj - 12. Kamejka ja mieszkam tak w połowie drogi między Krakowem a Zakopanym :-)

Julka super że już lepiej :-)

Toteczka to dobrze że wcześniej udało się zasnąć, co kolwiek się przespalas.

Ja za to zamiast do dziecka to dwa razy wstawalam uspokajac kota bo mialczal w niebo głosy, nie wiem co mu to się dzisiaj działo. On śpi w łazience bo mam pootwietane do małej i do sypialni i zachodze a tam cały papier toaletowy rozwinięty i po całej łazience rozwleczonyy :-D

Do góry