reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
u Nas też okropna noc. Julka układaj dzidziusia jak najwięcej na brzuszku, żeby się udrażniało wszystko.

Zaraz wejdę na allegro i zobaczę te kaszki o których mówicie :)

Dziewczyny oszaleje druga no gdzie Mila budzi się co pół godziny i marudzi. Chyba zęby. Ma bardzo rozpulchnione dziąsła. Żel nic nie pomaga. Najchętniej trzymałaby cycka w paszczy ciągle Podałybyście coś przeciwbólowo?

U was zeby a u nas kupy. Nie śpię od 4 rano.
Do jakiej minusowej temperatury można wychodzić z dzieckiem?
Bo u nas już jest -6.

ponoć do -10, ale jak jest bezwietrznie.

U nas nocka też ciężka, każda pobudka z rykiem, nie wiem czy ząbki, czy brzuszek. Dziąsełka ma twarde, ale nic tam jeszcze nie widzę, prężył się strasznie, jak na brzuszek, dałam cyca i spokój i tak średnio co godzinę. Nawet oczu nie otwierał, tylko tak przez sen się darł. A i wczoraj mało zawału nie dostałam bo mi dziecko tak jakby przerwę w oddychaniu zrobiło. Jak go usypiam to zawsze jeszcze zostaję w sypialni bo zawsze dojada po około 30-40 minutach to ja sobie was doczytuję. Zdarzało się że tak jakby dłużej nie oddychał, ale to tak kilka sekund, wczoraj to tak z dobre 10 sekund nie było oddechu, aż go szturchnęłam to dopiero tak mocno powietrze złapał, jakby się z wody co najmniej wynurzył. Do północy przy nim siedziałam i sprawdzałam czy oddycha.

U nas tez noc fatalna z dwoch powodów. Raz, że mala sie budxiła, dwa to kotka :( od wieczora wymiotuje, nic nie je i widzę, że się strasznie męczy. Mąż mnie wk.... , bo nie chce iść z nia do weta. Zaraz ja idę, a do niego się nie odzywam. Słabo to wygląda:((((((

Hej, i nas też ostatnio nocki kiepskie a wczoraj Oliś miał cały czas temperaturę 37,4. Trochę marudzi, dziąsełka mocno spuchniete. Ta podwyższona temperatura pewnie przez te dziąsła, Oliś zębów jeszcze nie ma ale pewnie już lada dzień się przebija. Dajecie coś Maluchom przy tak podwyższonej temperaturze?

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

witajcie
nieufna oj to nie fajnie, a może coś zjadła i się strula?

Nieprzespanych nocek współczuje/
i życzę miłego dnia
też słyszałam ze do minus10 można wychodzić, tylko buźkę posmarować kremikiem można

reklama
Do góry