A jeszcze o tych puzzlach słowo mi się generalnie super to sprawdza bo wcześniej leżała na kocu i ciągle wkładała go do buzi i jej się zwijał. Poza tym największym plusem puzzli jest łatwość w utrzymaniu czystości. Małej się uleje czy coś to koc trzeba prać a przy puzzlach wystarczy jeden element ściereczką przetrzeć
reklama
Cześć dziewczyny,
czytam Was codziennie ale ostatnio malo czasu na pisanie.
Co do mat ja tez mam pisnkowe literki i cyfry tzn Pola ma literki a Kacper zabral cyferki dla siebie[emoji6][emoji1][emoji6][emoji1][emoji6]zazdrosnik[emoji1][emoji1]
Co do jedzonka zupki ida pełną parą z indyczkiem, kurczakiem i królikiem. Gotuje sama ale sloiczki mam w razie W. Od jutra zaczynamy zmieniac mleko na 2. A później wprowadzimy gluten.
Co do opieki nad dziećmi ja mam nadzieję że teściowa zostanie z Pola bo sama sie jej zapytałam-nic mi nie odpowiedziała. Mój mąż jest za opiekunką woli komuś zapłacić niż wysłuchać od mamy ile my to pracujemy. A ja sama nie wiem co z tym zrobić. Mój Kacper miał wspaniałą nianię ale nie moze opiekować się Pola bo ma wyczekiwanego wnuczka wiec nie ma jak. Ja znowu wiem ze nie bede potrafiła zaufać nikomu innemu jak właśnie tej niani, mojej mamie czy ewentualnie tesciowej. Czas pokaże co będzie.
Pozdrawiamy buziaki. A zupka to brokul ziemniak,marchewka,pietruszka,seler i indyk.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
czytam Was codziennie ale ostatnio malo czasu na pisanie.
Co do mat ja tez mam pisnkowe literki i cyfry tzn Pola ma literki a Kacper zabral cyferki dla siebie[emoji6][emoji1][emoji6][emoji1][emoji6]zazdrosnik[emoji1][emoji1]
Co do jedzonka zupki ida pełną parą z indyczkiem, kurczakiem i królikiem. Gotuje sama ale sloiczki mam w razie W. Od jutra zaczynamy zmieniac mleko na 2. A później wprowadzimy gluten.
Co do opieki nad dziećmi ja mam nadzieję że teściowa zostanie z Pola bo sama sie jej zapytałam-nic mi nie odpowiedziała. Mój mąż jest za opiekunką woli komuś zapłacić niż wysłuchać od mamy ile my to pracujemy. A ja sama nie wiem co z tym zrobić. Mój Kacper miał wspaniałą nianię ale nie moze opiekować się Pola bo ma wyczekiwanego wnuczka wiec nie ma jak. Ja znowu wiem ze nie bede potrafiła zaufać nikomu innemu jak właśnie tej niani, mojej mamie czy ewentualnie tesciowej. Czas pokaże co będzie.
Pozdrawiamy buziaki. A zupka to brokul ziemniak,marchewka,pietruszka,seler i indyk.
A co zakładacie swoim dzieciaczkom na dół?
Ja podostawałam trochę spodenek (czasem dostaję ubranka po różnych dzieciach od znajomych czy rodziny), ale szczerze mówiąc nie lubię ich bo skarpetki długo się na nogach Natalki nie trzymają i leżałaby z gołymi stópkami. Więc zakładam półśpiochy. Tylko półśpiochy to takie są no wiecie, bawełniane, piżamowate, mało wyjściowe Więc ta opcja też mi nie do końca pasuje. I ciekawa jestem jak Wy stroicie dzieciaki
Ja podostawałam trochę spodenek (czasem dostaję ubranka po różnych dzieciach od znajomych czy rodziny), ale szczerze mówiąc nie lubię ich bo skarpetki długo się na nogach Natalki nie trzymają i leżałaby z gołymi stópkami. Więc zakładam półśpiochy. Tylko półśpiochy to takie są no wiecie, bawełniane, piżamowate, mało wyjściowe Więc ta opcja też mi nie do końca pasuje. I ciekawa jestem jak Wy stroicie dzieciaki
Dziewczyny macie jakieś pomysły na prezenty na dzień babci i dziadka? Moi re zostali dziadkami po raz pierwszy, a ja kompletnie nie wiem jaki prezent
Może coś ze zdjęciami dziecka? Np kalendarz bo to akurat początek roku. Albo kubeczek. Albo album ze zdjęciami.
My daliśmy mojej mamie na imieniny, a teściom na Gwiazdkę albumy ze zdjęciami Natalki. Dla niemowlaków są różne prześliczne albumy. No chyba żaden prezent by ich bardziej nie ucieszył Zarówno moja mama jak i teściowa były zachwycone
Kamejko mięsko osobno robie na parze, reszta gotowana w garnku ok 20-30 min. później blenduje dodajac ten warzywny wywar tylko nie wszystko naraz bo będzie zbyt wodniste. Wywar dodaje stopniowo.A takie zupki to jak gotujecie? Razem wszystkie warzywka i potem tą wodę w której się gotowały blendujecie z tymi warzywami i tak ta zupa powstaje?
A jak zupa jest z mięskiem to mięsko osobno gotujecie?
Może coś ze zdjęciami dziecka? Np kalendarz bo to akurat początek roku. Albo kubeczek. Albo album ze zdjęciami.
My daliśmy mojej mamie na imieniny, a teściom na Gwiazdkę albumy ze zdjęciami Natalki. Dla niemowlaków są różne prześliczne albumy. No chyba żaden prezent by ich bardziej nie ucieszył [emoji14] Zarówno moja mama jak i teściowa były zachwycone
Ja w zeszłym roku tez robilam kalendarz babcie były zachwycone. Polecam profidruk Szczecin[emoji1]
karnadkor
Zaciekawiona BB
Witam i przepraszam że nie odpiszę na wszystko,przeczytałam ale nie pamiętam juz co komu :/ nocka fatalna od 20 do 24 pobudki co godzinę.W międzyczasie doładowała brzuch.godz 1 pobudka znowu tankujemy.godz 3 pobudka znowu tankujemy no i juz się wyspała.bujanie noszenie podloga bujaczek i tak zeszlo do 7uspalam..na godzinę:/ w ciagu dnia dwie drzemki 15 min druga 30 min ...wysidam.Odwołałam spotkanie z koleżanka bo jak mam paść po piwie,to wsyd
reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
U nas też chodzą już w grudniu-duza parafia. Przy księdzu mówimy "jak będziesz chciał to będziesz może ministrantem", syn w ryk, więc mówimy "jak nie będziesz chciał to nie" i już uśmiech. Więc chyba nie chce a ostatnio w kościele "śpiewał" równie głośno jak organista... Musieliśmy ratować się butlą, bo tylko tak się dało go uspokoićJutro idzie u nas ksiądz po koledzie, ciekawe jak mała zareaguje :-)
Odpukać, śpi...