reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
My na spacer zimową porą ok 12, właśnie będę wychodzić.

Włosy wypadająmi okropnie!

Kamejko - w domu tylko półśpiochy, gdzieś rajstopki. Co do obiadków to popieram czyjąś wypowiedź, że wywar stopniowo, Mieszko osobno.

Witam nową mamę :-)

Asiu - współczuję stresującej sytuacji!! Dobrze, że wsi o ok!

W miarę chyba nadrobiłam, bo od wczoraj się staram.

Wszystkiego dobrego!

My tez chodzimy na spacer kolo 11, sasiadka w klatce obok ma 2 miesiace starszego syna I najczesciej chodzimy razem. Teraz wlasnie jestem na dworze, Ewa spi juz prawie 3 h, pogoda piekna, sloneczko swieci I zero wiatru. My na sylwestra w domu a siostra wychodzi I nawet dobrze bo by pewnie piwka saczyla a ja nienawidze zapachu piwa.

A jeszczr mam pytanir dla mam posiadajacych podgrzrwaczr. Zakupilam uzywany brz instrukcji banyono. Na jaka mam ustawic temperature, zeby podgrzac mleko I czy ono bedzie calu czas cieplr jak butla bedzie w nim stala?

To dzisiaj pijemy za tych Debili kochanych i niekochanych [emoji8]
814fbfe3bd580c2acfa0f41631c64c5b.jpg

Załączniki

• 814fbfe3bd580c2acfa0f41631c64c5b.jpg
    814fbfe3bd580c2acfa0f41631c64c5b.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 329
Hejka, :-)
Zosia nie bała się księdza, śmiała się do niego, obrazek wzięła do rączki i od razu do buzi:-)

Spacer też zaliczony ok 11-12zazwyczaj chodzimy :-)

Ładna się teraz zima zrobiła, mroźna i słoneczna taka lubie :-)

Szczęśliwego Nowego Roku! Radości na każdy dzień! :-)

reklama
Dziewczyny a w jakich godzinach spacerujecie z dziećmi?

My nie śpimy. Właśnie noszę Pole na rękach. Moi teście przyszli w odwiedziny o 20 jak ja kąpalam. Pola nie lubi sie ubierać po kąpieli i płacze a teściowa wtedy krzyczy do niej głośniej żeby ja przekrzyczec bo myśli ze to pomoże. No i ten spokoj właśnie mi wychodzi bokiem....

Spokojnej nocy[emoji64][emoji72][emoji703]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mąż jest w domu to spacer od między 10 a 14, a jak rano pracuje to mała na werandzie wietrzy nosek.

Do góry