reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny przykro sie czyta o chorych dzieciach i współczuję wam a zarazem podziwiam. Tomka bratanica urodziła się z przepukliną oponowo-rdzeniową i wodogłowiem :( Rodzice psychicznie nie radzili sobie z tą chorobą. Myśleli, że jak urodzi się drugie (zdrowe) dziecko to bedzie lepiej no, ale niestety... rozwiedli się. Dlatego strasznie boje się, że nam też może przytrafić się chore dziecko :(

Jutro mam pierwszą wizytę. Dzisiaj zrobiłam sobie badania krwi. W obu ciążach miałam anemię więc wolę już od razu iść do niego z wynikami. Oby tylko było serduszko- to na początek mi wystarczy.

reklama
Jutro mam pierwszą wizytę. Dzisiaj zrobiłam sobie badania krwi. W obu ciążach miałam anemię więc wolę już od razu iść do niego z wynikami. Oby tylko było serduszko- to na początek mi wystarczy.

Ja mam DZIŚ PIERWSZA WIZYTĘ :-) :-D:-) Co prawda dopiero o 19:15, ale juz dziś!! :rofl2::rofl2:

Needi - jak kręgosłup???

Ruda - leż i odpoczywaj. A nerwy nic nie pomogą....

Buziaki dla was dziewczyny - oby same zdrowe bąbelki nam się rodziły.....

Odezwę się po wizycie :-)

Witam wszystkie mamy i przyszłe mamy :)
Pozwolę sobie dołączyć do grupy- u mnie 10 tydzień :)) Pierwsza ciąża więc jestem nieco zielona w temacie...
Na razie puki co bezobjawowo (tylko piersi rosną i bolą)
pozdrawiam :)

reklama
Kasiulka powodzenia na wizycie. I zapomniałam odpowiedzieć Ci poprzednio, że jestem z Częstochowy. Do kogo idziesz?

Do góry