reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Venicee współczuje Ci tych przeżyć i faktycznie pechowe te poniedziałki u Ciebie do tego u nas tez od rana smutne choć życiowe tematy. Teraz za to czekamy na dobre wieści z wizyt !

reklama
No u Ciebie Malinowa też smutno? No takie zycie -radość z problemami się przenika....
Ciekawe jakie wieści moi od okulistki przywiozą-bo to że nowe szkła normalka....
Ile dziś tych wizyt?
Jutro chyba więcej coś?

witam dziewczyny czytam wasz wypowiedzi i zaczynam się martwić przed prenatalnymi; ( mam 29.12 juz bliżej niż dalej :(
i kurde mam problem co powiedzieć u lekarza żeby przedłużył mi l4 bo mam do 16 ale na moje miejsce w pracy nie mam po co wracać bo juz jest osobą i musze jakoś l4 wykombinować jak myślicie co powiedzieć ?

O to bedzie jutro ciekawie i mam nadzieje że same dobre wieści będą!
Ja dziewczyny czasem mam do siebie pretensje bo się zdenerwuje na Małego. Tak jak przed chwila wziął miske z woda i wylał a chwilę wcześniej powiedziałam, że nie może dotykać to tak się nadarlam ze aż mam wyrzuty ze się tak zdenerwowalam eh... Młody ma rok i 8 m-cy prawie więc nie rozumie jeszcze wszystkiego

Gwiazda prawdę może powiedz ze potrzebujesz l4 mi moja od początku daje. A jak chcesz to nasciemniaj ze masz nudnosci wymioty itd myśle ze w takim stanie nie da sie pracowac :)

Venice miałam na myśli smutne tematy na forum o chorobach itd, choć mnie życie tez nie rozpieszczało to ja jestem pozytywnie nastawiona do świata i wierze, ze limit nieszczęść mam już wykorzystany i teraz juz bedzie tylko dobrze i czuwają nad tym odpowiednie osoby tam u góry!

kciuki za wizyty ;-)
Madzia ja też chodzę zła co chwile, w dodatku glodna a nie bardzo mój żołądek przyjmuje jakikolwiek pokarm :-(

reklama
witam dziewczyny czytam wasz wypowiedzi i zaczynam się martwić przed prenatalnymi; ( mam 29.12 juz bliżej niż dalej :(
i kurde mam problem co powiedzieć u lekarza żeby przedłużył mi l4 bo mam do 16 ale na moje miejsce w pracy nie mam po co wracać bo juz jest osobą i musze jakoś l4 wykombinować jak myślicie co powiedzieć ?

Kiedyś miałam taką sytuację, że kończyło mi się L4 a mój lekarz był na urlopie i też nie wiedziałam co robić. Na szczęście mój gin powiedział, że mam iść do swojego lekarza rodzinnego i powiedzieć, że to on prosi o przedłużenie mojego L4 o te parę dni. Lekarka bez marudzenia wypisała L4 i tyle :)

Do góry