reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny jak to jest z tym usg w ciąży?
4.12 miałam prywatnie robione,
9.12 mam wizytę u ginekolog, u której chce prowadzić ciążę i będę miała usg
22.12 muszę iść ostatni raz prywatnie po zwolnienie i wynik cyto i kolejne usg.

Tego 9.12 nie chce mówić gin ze już byłam prywatnie bo wiem jak zareaguje.
Czy będzie to bezpieczne wszystko?

reklama
Witam z rana
i kolejny tydzień rozpoczęty
ja też już chcę II trymestr choć już mdłości tak jakby mijają a tak to chciałabym już poczuć pierwsze ruchy

Witajcie dziewczyny :)

Błękitna_Orchidea tak jak pisze madziolina_p usg jest bezpieczne :)

Ehhh te wymioty chyba nigdy nie minął :( juz praktycznie tydzień czasu bylo ok.. az tu nagle wczoraj wieczorem weszlam do kuchni spojrzalam na garnek z rosolem i pobieglam do wc :/ chyba z 15 stalam nad kibelkiem :/ :/ :/

witajcie ;-) u mnie podobnie chociaż nie wymiotuje, ale mdłości od rana do wieczora a nawet w nocy, także nie chcą mnie opuścić ;-)

A ja właśnie dzwoniłam się umówić i niestety prawdopodobnie będzie już za późno na genetyczne bo dostępna wizyta jest dopiero na 04.01 a to już będzie jakoś 14 tydzien. Powiedziała ze moze byc tak ze dzidzia będzie już za duża na badanie:(

Cześć dziewczyny :) Mikołaj wczoraj przyniósł mi poduszkę taka do spania dla kobiet w ciąży i jednocześnie do karmienia podobno też się przydaje. Dziś pierwsza noc przespana na niej i jestem zadowolona. Mój problem to głownie to, że spałam zawsze na brzuchu, a dzięki niej przespałam cała noc na boku. Ale nie myślcie, że ten Mikołaj taki domyślny :) pojechałam z mężem do smyka i sama oczywiście sobie wybrałam... A jaki dylemat był jak widziałam takie ładne z różem :) które by pasowały dla córeczki :) ale nie mogłam w razie czego skrzywdzić synka wiec wybrałam neutralne. Ewel1984 to super który to będzie tydzień u Ciebie 22 grudnia? Ja wizytę mam jutro! Ale się cieszę ;) a genetyczne pewnie w styczniu na początku.

u mnie wizyta dopiero za tydzień 14.12 i wtedy się będę umawiała na genetyczne
olciak właśnie nie wolno przekroczyć 13t6d a nie da się wcześniej umówić?

reklama
Do góry