BasiaJulia
Fanka BB :)
I to mogą być Wasze najlepsze świętaDo nas w Sylwka przyjaciele przyjezdzają i bedziemy u nas siedziec Wigilia miała byc jedna wielka u nas a wszyscy sie wykruszyli. Bedziemy w 3.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to mogą być Wasze najlepsze świętaDo nas w Sylwka przyjaciele przyjezdzają i bedziemy u nas siedziec Wigilia miała byc jedna wielka u nas a wszyscy sie wykruszyli. Bedziemy w 3.
Mam do was pytanie, czy zostawiacie na noc zapaloną lampkę w pokoiku maluszków, lub przy łóżeczku? My mamy taką lampkę malutką, niby nie daje dużo światła, ale może to źle.
Jakie mamusie plany Sylwestrowe w tym roku? :-)
Ja już podawałam przepis na takie z owocami, ale myślę, że gdybyś wymieszała z bakaliami i polała polewą+posypała migdałami lub orzechami to by wyszła opcja świątecznaHej. I gdzie mi umknęły te dni że znów mamy czwartek.
My w sylwestra zaszalejemy i chyba spędzimy w Zakopanem z tvp2
Wigilię mamy pierw u teściów, później u mojego brata taka spora bo będzie nasza rodzina i bratowej.
Ja się zobowiązałam do zrobienia ciast. Macie może jakieś fajne, sprawdzone przepisy?
My śpimy z zapaloną lampka ale też się zaczęłam zastanawiać czy nie lepiej jak w pokoju byłoby ciemno.
Mam przepis na super smaczny sernik z jogurtow greckich, pyszny jest taki delikatny jak chmurka [emoji5]Hej. I gdzie mi umknęły te dni że znów mamy czwartek.
My w sylwestra zaszalejemy i chyba spędzimy w Zakopanem z tvp2
Wigilię mamy pierw u teściów, później u mojego brata taka spora bo będzie nasza rodzina i bratowej.
Ja się zobowiązałam do zrobienia ciast. Macie może jakieś fajne, sprawdzone przepisy?
My śpimy z zapaloną lampka ale też się zaczęłam zastanawiać czy nie lepiej jak w pokoju byłoby ciemno.