reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Super, zazdroszcze. Ubierasz juz czy czekasz do wigilii? Mnie w tym roku wymarzyla sie taka w donicy na dlugim ogolonym pniu ale chyba fundusze nie pozwola ;)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
My mamy drugi rok prawdziwą w doniczce i bardzo kolorową jest na niej praktycznie wszystko bo ubieramy ją tradycyjnie [emoji268][emoji319]długo nie mogłam sie przekonać do prawdziwej ale się przekonałam bo zapach jest niesamowity, potem przesadzamy do ogrody i o dziwo przyjmują się.

reklama
Wczoraj jak bylam u neurologa to.sprawdzała malemu napiecie miesniowe, w 1szej wersji zadawala pytania: czy sie przewraca na brzuch, czy łapie zabawki, czy dzwiga sie do góry, czy interesuje sie stopami, czy opiera sie rączkami. Jak sobie przypomne coś jeszcze czy da znać

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O! To chyba może sie wybiorę do tego neurologa bo stopami to nie jest zainteresowana ani sie nie przewraca na boki czuję że coś jest nie tak.

Mój padł bez kąpieli, nie przebrany, tylko szybko pampersa zmieniłam żeby się za bardzo nie rozbudził i cycusia do buzi. Piciomciał i śpi, długo tak nie pociągnie bo raczej się nie najadł. Mąż mi dzisiaj romantyczną kolację zrobił pizza z mrożonki przy sztucznym świeczniku, co tam, ważne że sama nie musiałam robić.

Mój padł bez kąpieli, nie przebrany, tylko szybko pampersa zmieniłam żeby się za bardzo nie rozbudził i cycusia do buzi. Piciomciał i śpi, długo tak nie pociągnie bo raczej się nie najadł. Mąż mi dzisiaj romantyczną kolację zrobił pizza z mrożonki przy sztucznym świeczniku, co tam, ważne że sama nie musiałam robić.
Dobra i taka kolacja[emoji4] moja tak dwa dni temu bez kąpieli poszła spać - brudasek jeden[emoji5]

Ja trzymam czyste smoczki i butelki w sterylizatorze.

Dzisiaj do poludnia mała była że mną mega grzeczna, po południu za to dała popalić tacie :-)

Tekst o obcych do teściowej strzał w dziesiątkę :-D

Dziewczyny moje pytanie brzmi: Do kogo się najpierw zgłosić odnośnie tego że dziecko nie śpi na boku ani sie nie przewraca na brzuch? Fizjoterapeuta-rehabilitant (nie wiem czy to nie to samo) czy neurolog?

Moja koleżanka kapie swoje miesięczne dziecko co dwa dni i jej mama dostaje szału i każego kąpać codziennie żeby nie chodził brudny :-p

reklama
Ja powiem szczerze że to wszystko co Julka opisała to u nas pediatra sprawdzała i pytała we wtorek jak byłam.
Aga myślę że lepiej do neurologa niż rehabilitanta. Lekarz to jednak lekarz :-)

Do góry