Witajcie wieczorkiem;-)
co do słoiczków też im nie wierzę niestety,warzywa ze sklepów są jakie są ale i tak i siak nie uchronimy dziecka przed wszechobecną chemią;-/ na początku też postaram się o swojską kurę czy królika jak zacznę robić zupki, a na wiosnę mama posadzi warzywka ale też mieszkam powiedzmy w okolicach Krakowa i powietrze mamy niezaciekawe więc co z tego że te warzywka bedą z pięknego ogródeczka jak w ziemi jest co jest;-/ na to nie ma złotego środka niestety;-)
Toteczka super je mała;-) ja mojej też ciągle zgarniam z brody i siup do buzi zpowrotem;-)
Flammie bardzo fajne pomysły na prezenty,wyobraź sobie że ja właśnie od wczoraj tworzę taki kalendarz ze zdjęciami małej dla dziadków-ciągle mi coś się kasuje,ucieka,przełącza....może do końca roku coś stworzę;-)a na przyszły rok to już w ogóle będzie super bo będe miała zdjęcie małej z każdego miesiąca;-)
Agula moja zazwyczaj spi na spacerze więc jej wszystko jedno;-)
Wczoraj bylśmy u znajomych i mała w obie strony,(około 70 minut w jedną stronę) przespała;-)
pozatym robi taki cyrk przy jedzeniu że mi też dziecko chyba ktoś podmienił-nie chwyci butelki ani piersi tylko drze się w niebogłosy i szuka buzią tak jak jest głodna i to z takimi mega nerwami,nic ją nie uspokaja,trwa to ok 20 minut po czym się w coś zassie,zje i zasypia;-////////
Pytałyście o Lalę -taka szmaciana,
Zobacz załącznik 786215 bardzo jej przypadła do gustu;-)