Hej.
Jestem dziś pierwsza
Wszystkie śpicie? Ja bym pospała, ale cóż, o 6.30 dzień się zaczyna i to i tak dobrze, że dziś nie wcześniej.
Asia i Julka - gdzie mieszkacie pod Krakowem? Ja z Krakowa
Prezenty - widziałam fajne książeczki z puzzlami w środku w Tesco - to może dla tej 3-latki, rewelacja też taki miś do malowania - jest komplet pisaków i dziecko sobie samo ozdabia. Nie wiem tylko czy można potem wyprać i znów ozdobić (miś też z Tesco, a w Empiku były kiedyś takie skarbonki).
Jeszcze są takie książeczki z naklejkami dla 3-latki super, można sobie dekorować ubranka itp. Albo takie, co się maluje makijaże. Na chłopcach się nie znam
Ja w tym roku mam takie prezenty: doppel hertz dla rodziców, świeca pachnąca dla babci, encyklopedia ptaków dla siostry, saga Wiedźmin kolekcjonerska dla brata (tu się składamy), dla męża najprawdopodobniej mata do puzzli. Brakuje mi prezentu dla siostry - jest pielęgniarką, jeżeli się nie określi co chce to myślałam o kosmetykach z tołpy, ona używa naturalnych.
Sara dostaje ostatnio raz w tygodniu coś, więc nie wiem czy coś znajdzie pod choinką
w ogóle to muszę przystopować, ale co zrobić jak co rusz takie piękności...? Nie chcecie wiedzieć, co mój mąż powiedział, jak mu powiedziałam, że absolutnie musi mieć poduszkę w kształcie korony....
A któraś ma może
lalkę metoo?