reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczyny ,
My się dzisiaj szykujemy na wesele przyjaciółki .
Rozmiar nosimy 68 głównie chyba zaraz 74.
Właśnie miałam też napisać , że u nas tutaj żadna nie krytykuje wyborów innych dziewczyn i to jest cudowne !!!!! Dlatego tak fajnie mi się z Wami pisze :*

reklama
Asia, takie same sa u nas kupki po marchewce.
Ja tam mysle, ze dziecko z tata to fajnie. Mama jest ciagle a czas z tata to cos wyjatkowego :-)

My tez wlasnie wprowadzamy ten Nan, a myslalam rowniez o Hipp, jak Nan nie posmakuje to zmienimy:) ale poki co wydaje sie ze malej posmakowalo;)

Witajcie!

Widzę, że już do niektórych Mikołaj zawitał :D

My jesteśmy wyłącznie kp, a dziś pierwszy raz odciągnęłam mleko i zostawiłam babci do nakarmienia, bo musiałam ogarnąć temat kanapy do salonu. Bidok nie potrafił jeść z butelki, babcia więc go nakarmiła łyżeczką :)

U nas rozmiar 74.
Zamówiłam na Aliexpresie taką śmieszną przedłużkę do bodziaków, zobaczymy jak będzie działać, bo dużo bodziaków już zjeżdża Miśkowi z ramion. Link do: 1 Pc Unisex Baby Girl Boy Romper Partnerem Super Utility Kombinezon Wydłużają Przedłużenia Film Pieluchy w         3 colors silica gel spoon infant feeding bottle food supplement rice cereal spoon r od Pajacyki na Aliexpress.com | Grupa Alibaba

Panna_migotka fajne, u nas znów rękawy jeszcze za długie a już się nie dopina.
A zamawiałaś jakieś ubranka z alie? Bo tak miałam chęć ale zastanawiam się jaka jakość.

Dziewczyny u nas grypa żołądkowa albo jakiś wirus w domu panuje. Zaczęło się od średniej córki wymioty i biegunka oraz ból brzucha teraz mąż a mnie mdli. Małą naciąga na wymioty. Co można dać dziecku takiemu małemu? Boję się że skończy się szpitalem bo ona taka jeszcze malutka i o odwodnienie nie trudno a ja szpital fatalnie znoszę. Była szczepiona na rota może nie będzie tak źle. Przechodziła któraś już z dzieckiem takiego wirusa?
[emoji21]

Kurcze Aga na Was to wszystkie nieszczescia Swiata spadaja :( U nas teraz wlasnie rotawirusy atakuja bo corka kolezanki miala. Mam nadzieje, ze szpital nie bedzie konieczny, bez recepty to tylko smecta, probiotyki I elektrolity bo nifuroksazyd to w tabletkach a dzidziusiowy na recepte.
Moja mala ostatnio budzi sie w nocy I wyspana, dzis ponad 1.5 kombinowalismy z mezem I wkoncu on juz zglodnial I poszedl jesc a my w tym czasie zasnelysmy na srodku lozka I wyladowal na kanapie. Obudzilysmy sie niedawno I okazalo sie, ze tylko jedno karmienie nocne bylo. Daje mleko I znowu tylko troche wypila, moze u nas te zeby ida? Czy ktorys z Waszych zabkujacych dzidziusiow tez zaczal ulewac?
Ewa nosi ubranka w rozmiarze 62 I 68 a Mikolaj bedzie w tym roku troszke spozniony I przyniesie krzeselko do karmienia, oby okazalo sie ulubionym mebelkiem Ewy :) Chyba udalo mi sie jeszcze ululac mala to wskakujemy do lozka, milej niedzieli.

reklama
Do góry