reklama
U mnie śpi jak u Flammie. Pajac i albo kocyk albo cienka kołderka. W dzień tylko body i spodenki.
Ja też ciągle przeglądam w internecie ubranka dla synka, ale kurde ceny są czasami jak dla nas.
Kurcze i nie lubię jak teściowa coś kupuje bo mamy całkiem odmienne upodobania, a mąż z kolei jak mamusia coś przyniesie to leci i pokazuje fajne? fajne co nie? A ja eee no fajne :-/ bo tamta czeka na opinie.
Ja też ciągle przeglądam w internecie ubranka dla synka, ale kurde ceny są czasami jak dla nas.
Kurcze i nie lubię jak teściowa coś kupuje bo mamy całkiem odmienne upodobania, a mąż z kolei jak mamusia coś przyniesie to leci i pokazuje fajne? fajne co nie? A ja eee no fajne :-/ bo tamta czeka na opinie.
Asia28BK
Fanka BB :)
U nas to samo z kupowaniem, właśnie jutro jedziemy do znajomych ale już mówię mężowi że wstapimy do galerii bo Zosi trzeba jakieś ciuszki kupić przy okazji:-)
I ja ogólnie zwracam uwagę na te ubranka żeby jedno do drugiego pasowało, taka koszulka z takim sweterkiem inna z takimi spodenkami, mąż się śmieje że mnie ale ja lubię ją tak stroic:-)
Spi w bawelnianym, cienkim pajacu, przykryta do pasa cienka kołdrą a i tak ma mokrusienkie włosy czasem a w sypialni mam max 22stopnie :-/
I ja ogólnie zwracam uwagę na te ubranka żeby jedno do drugiego pasowało, taka koszulka z takim sweterkiem inna z takimi spodenkami, mąż się śmieje że mnie ale ja lubię ją tak stroic:-)
Spi w bawelnianym, cienkim pajacu, przykryta do pasa cienka kołdrą a i tak ma mokrusienkie włosy czasem a w sypialni mam max 22stopnie :-/
lillylove
Ja chce małej na Mikołaja (6.12) kupić jakiś fajny projektor z gwiazdkami. Poleci ktoś cos ? [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Agula u nas tez zeby, praktycznie nie spimy i marudzenie od rana do wieczoraHej Dziewczyny!!!
U nas zawirowania Ani zęby idą (ja tam nic nie widzę). Bylismy u lekarza, bo juz tak marudzi, słabo spi w nocy, wypluwa smoka i pomyslalam, ze na nowo ten mocz! Zrobiłam badanie i mocz ok. Kupki robi i pierdzi to brzuszek tez nie.
Jak macie jakies rady na ząbkowanie to przyjmuje
Toteczka- racjonalne jest. Znasz swojego męża. faceci są dziwni. Weź zdjęcia jakiegos przystojniaka z internetu i jak mąż zobaczy to powiedz, ze tak Cię wkurza wygląd tego modela, ale musisz obejrzec kazdy detal, bo nie wiesz co bardziej
Mój mąż za to ostatnio mnie wkurza (to nie nowosc) ciągle ma jakies uwagi. Zupa za mocno doprawiona a to mieso nie takie.
W tym roku JA robię wigilię u siebie dumnie brzmi JA bo to moja 1 wigilia. Przyjadą rodzice i tesc.
Jestem taka glodna... Ide zrobic jajo z majonezem buziaki!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia28BK
Lilylove ja kupiłam taki i wczoraj pierwszy raz załączyłam,super jest;-)
zmienia się kolor wyświetlanych gwiazdek,są ładne melodyjki,ruchome ramiona i kojące światełko czy coś takiego;-) małej sie podoba;-) jeszcze my mamy baldachim nad łóżeczkiem i tak zamontowaliśmy że się na całym wyświetlają ;-)
Link do: B-Kids USPOKAJACZ STACJA SPOKOJNYCH SNÓW Projektor
zmienia się kolor wyświetlanych gwiazdek,są ładne melodyjki,ruchome ramiona i kojące światełko czy coś takiego;-) małej sie podoba;-) jeszcze my mamy baldachim nad łóżeczkiem i tak zamontowaliśmy że się na całym wyświetlają ;-)
Link do: B-Kids USPOKAJACZ STACJA SPOKOJNYCH SNÓW Projektor
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Lily, mąż chyba tylko czekał na mój pomysł z kanapą, bo sam się wreszcie chce wyspać [emoji14]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Aguls czytajac fora znalazlam cos takiego na zabkowanie, u nas wprawdzie temperatury nie ma ale doszly kupy
Link do: Sroka o....: TESTUJEMY: Camilia na bolesne ząbkowanie
Link do: Sroka o....: TESTUJEMY: Camilia na bolesne ząbkowanie
Toteczka83
reklama
aleksandra1
Haha ale się uśmiałam toteczka [emoji23][emoji23][emoji23] moja się uśmiechala[emoji14]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki