reklama
U mnie śpi jak u Flammie. Pajac i albo kocyk albo cienka kołderka. W dzień tylko body i spodenki.
Ja też ciągle przeglądam w internecie ubranka dla synka, ale kurde ceny są czasami jak dla nas.
Kurcze i nie lubię jak teściowa coś kupuje bo mamy całkiem odmienne upodobania, a mąż z kolei jak mamusia coś przyniesie to leci i pokazuje fajne? fajne co nie? A ja eee no fajne :-/ bo tamta czeka na opinie.
Ja też ciągle przeglądam w internecie ubranka dla synka, ale kurde ceny są czasami jak dla nas.
Kurcze i nie lubię jak teściowa coś kupuje bo mamy całkiem odmienne upodobania, a mąż z kolei jak mamusia coś przyniesie to leci i pokazuje fajne? fajne co nie? A ja eee no fajne :-/ bo tamta czeka na opinie.
Asia28BK
Fanka BB :)
U nas to samo z kupowaniem, właśnie jutro jedziemy do znajomych ale już mówię mężowi że wstapimy do galerii bo Zosi trzeba jakieś ciuszki kupić przy okazji:-)
I ja ogólnie zwracam uwagę na te ubranka żeby jedno do drugiego pasowało, taka koszulka z takim sweterkiem inna z takimi spodenkami, mąż się śmieje że mnie ale ja lubię ją tak stroic:-)
Spi w bawelnianym, cienkim pajacu, przykryta do pasa cienka kołdrą a i tak ma mokrusienkie włosy czasem a w sypialni mam max 22stopnie :-/
I ja ogólnie zwracam uwagę na te ubranka żeby jedno do drugiego pasowało, taka koszulka z takim sweterkiem inna z takimi spodenkami, mąż się śmieje że mnie ale ja lubię ją tak stroic:-)
Spi w bawelnianym, cienkim pajacu, przykryta do pasa cienka kołdrą a i tak ma mokrusienkie włosy czasem a w sypialni mam max 22stopnie :-/
lillylove
Ja chce małej na Mikołaja (6.12) kupić jakiś fajny projektor z gwiazdkami. Poleci ktoś cos ? [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Agula u nas tez zeby, praktycznie nie spimy i marudzenie od rana do wieczoraHej Dziewczyny!!!
U nas zawirowaniaAni zęby idą (ja tam nic nie widzę). Bylismy u lekarza, bo juz tak marudzi, słabo spi w nocy, wypluwa smoka i pomyslalam, ze na nowo ten mocz! Zrobiłam badanie i mocz ok. Kupki robi i pierdzi to brzuszek tez nie.
Jak macie jakies rady na ząbkowanie to przyjmuje![]()
Toteczka- racjonalne jest. Znasz swojego męża.faceci są dziwni. Weź zdjęcia jakiegos przystojniaka z internetu i jak mąż zobaczy to powiedz, ze tak Cię wkurza wygląd tego modela, ale musisz obejrzec kazdy detal, bo nie wiesz co bardziej
![]()
Mój mąż za to ostatnio mnie wkurza (to nie nowosc)ciągle ma jakies uwagi. Zupa za mocno doprawiona a to mieso nie takie.
W tym roku JA robię wigilię u siebiedumnie brzmi JA bo to moja 1 wigilia. Przyjadą rodzice i tesc.
Jestem taka glodna... Ide zrobic jajo z majonezembuziaki!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia28BK
Lilylove ja kupiłam taki i wczoraj pierwszy raz załączyłam,super jest;-)
zmienia się kolor wyświetlanych gwiazdek,są ładne melodyjki,ruchome ramiona i kojące światełko czy coś takiego;-) małej sie podoba;-) jeszcze my mamy baldachim nad łóżeczkiem i tak zamontowaliśmy że się na całym wyświetlają ;-)
Link do: B-Kids USPOKAJACZ STACJA SPOKOJNYCH SNÓW Projektor
zmienia się kolor wyświetlanych gwiazdek,są ładne melodyjki,ruchome ramiona i kojące światełko czy coś takiego;-) małej sie podoba;-) jeszcze my mamy baldachim nad łóżeczkiem i tak zamontowaliśmy że się na całym wyświetlają ;-)
Link do: B-Kids USPOKAJACZ STACJA SPOKOJNYCH SNÓW Projektor
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Lily, mąż chyba tylko czekał na mój pomysł z kanapą, bo sam się wreszcie chce wyspać [emoji14]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Aguls czytajac fora znalazlam cos takiego na zabkowanie, u nas wprawdzie temperatury nie ma ale doszly kupy
Link do: Sroka o....: TESTUJEMY: Camilia na bolesne ząbkowanie
Link do: Sroka o....: TESTUJEMY: Camilia na bolesne ząbkowanie
Toteczka83
reklama
aleksandra1
Haha ale się uśmiałam toteczka [emoji23][emoji23][emoji23] moja się uśmiechala[emoji14]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki