reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Obydwie bo ma spory pokój, ale chyba z tej drugiej łatwiej będzie jej korzystać, a pewnie do tej pierwszej to mamę będzie wołać żeby zmieniła z kredowej na magnetyczna.

Dla młodszej bratanicy (teraz ma 3mce)wymyśliłam motylka lamaze stawianego na stoliku (ma przyssawke) i wibrujaca uciekajacą biedronkę.
Chcę w tym i przyszlym tyg ogarnąć prezenty żeby znów nie kupować na ostatnią chwilę.

Ostatnio mam wrazenie, ze musze ubierac i kapac mala fretke albo jakies inne male, ruchliwe zwierzatko.. Wierci sie niemozliwie. Na przewijaku upodobal sobie przwracac sie na bok, wiec zeby zalozyc pieluche to pare podejsc musze zrobic. A kapiel to juz zupelne obled - wszystko wokolo jest mokre. Ciekawe jest to, ze jak mąż się nim zajmuje to mały jest spokojny i gada do niego, tylko przy mnie takie szaleństwo go napada.
Oby dzis byl spokojny wieczorem i w nocy.. :p Powodzenia dla was zmagajacych sie z malymi nie-spiochami :)

Witam!

Dziś cały dzień robiłam szopkę z zapałek, bo mówiłam w przedszkolu, że zrobię, a zapomniałam całkiem. Mam nadzieję, że zdążę do piątku. Teraz cycamy.

Gulia- a w dużym mieście mieszkasz?
AgaGunia- zdrowia życzę!! Coś nagle się stało czy coś przewlekłego?
Madziolina- jaka śliczna! Ale zupełnie różna :)
Ruda- my mamy zwykłą, plastikową, po Nikodemie, nam odpowiada.

BasiaJulia- takie rzeczy często się same domykają więc pewnie stąd kontrola. Oby było ok! :)
Groszkowamama- moja też duża. U nas też smoczek beee, tylko cycuś...

reklama
Witam!

Dziś cały dzień robiłam szopkę z zapałek, bo mówiłam w przedszkolu, że zrobię, a zapomniałam całkiem. Mam nadzieję, że zdążę do piątku. Teraz cycamy.

Gulia- a w dużym mieście mieszkasz?
AgaGunia- zdrowia życzę!! Coś nagle się stało czy coś przewlekłego?
Madziolina- jaka śliczna! Ale zupełnie różna :)
Ruda- my mamy zwykłą, plastikową, po Nikodemie, nam odpowiada.

Pod Warszawa

Do góry