reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Obydwie bo ma spory pokój, ale chyba z tej drugiej łatwiej będzie jej korzystać, a pewnie do tej pierwszej to mamę będzie wołać żeby zmieniła z kredowej na magnetyczna.

Dla młodszej bratanicy (teraz ma 3mce)wymyśliłam motylka lamaze stawianego na stoliku (ma przyssawke) i wibrujaca uciekajacą biedronkę.
Chcę w tym i przyszlym tyg ogarnąć prezenty żeby znów nie kupować na ostatnią chwilę.

Ostatnio mam wrazenie, ze musze ubierac i kapac mala fretke albo jakies inne male, ruchliwe zwierzatko.. Wierci sie niemozliwie. Na przewijaku upodobal sobie przwracac sie na bok, wiec zeby zalozyc pieluche to pare podejsc musze zrobic. A kapiel to juz zupelne obled - wszystko wokolo jest mokre. Ciekawe jest to, ze jak mąż się nim zajmuje to mały jest spokojny i gada do niego, tylko przy mnie takie szaleństwo go napada.
Oby dzis byl spokojny wieczorem i w nocy.. :p Powodzenia dla was zmagajacych sie z malymi nie-spiochami :)

Witam!

Dziś cały dzień robiłam szopkę z zapałek, bo mówiłam w przedszkolu, że zrobię, a zapomniałam całkiem. Mam nadzieję, że zdążę do piątku. Teraz cycamy.

Gulia- a w dużym mieście mieszkasz?
AgaGunia- zdrowia życzę!! Coś nagle się stało czy coś przewlekłego?
Madziolina- jaka śliczna! Ale zupełnie różna :)
Ruda- my mamy zwykłą, plastikową, po Nikodemie, nam odpowiada.

BasiaJulia- takie rzeczy często się same domykają więc pewnie stąd kontrola. Oby było ok! :)
Groszkowamama- moja też duża. U nas też smoczek beee, tylko cycuś...

reklama
Witam!

Dziś cały dzień robiłam szopkę z zapałek, bo mówiłam w przedszkolu, że zrobię, a zapomniałam całkiem. Mam nadzieję, że zdążę do piątku. Teraz cycamy.

Gulia- a w dużym mieście mieszkasz?
AgaGunia- zdrowia życzę!! Coś nagle się stało czy coś przewlekłego?
Madziolina- jaka śliczna! Ale zupełnie różna :)
Ruda- my mamy zwykłą, plastikową, po Nikodemie, nam odpowiada.

Pod Warszawa

Do góry