reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Karolina- moja też jest na ogół radosna i dużo przy niej mogę zrobić :-) Super te włoski, moja łysinka :-)
BasiaJulia - a z czym na echo serca??
Giulia - fajnie jest trafić ma dobrą nianię :-) Cieszę się :) Ile się płaci takiej niani z agencji? Sama po liceum jestem opiekunką dziecięcą :-)
Asia - no ze słyszenia wiem, że dzieciaczki szybko się przyzwyczajają, to tak jak z odstawieniem smoczka. Mam nadzieję, że się mylę :-)
Iwona - jeszcze nie analizowałam przepisów, ale dzięki wielkie!! A tak w ogóle to gdzie Ty jesteś, że Ciebie nie ma, znaczy czasu nie masz, co?? ;-)
Mamba - dałaś mi nadzieję, oby!!!!! :-)

Cycamy...Usnęła. Oby tylko spała dalej, po odłożeniu, a nie jak to ostatnio bywa...

reklama
Lila moze u Twojej to skok jakis i potrzebuje bliskosci [emoji2]
A moja sie urodzila z wlosami, a patrzcie jak wyliniala
1480448128-1d1mld.jpeg
1480448140-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Karolina- moja też jest na ogół radosna i dużo przy niej mogę zrobić :-) Super te włoski, moja łysinka :-)
BasiaJulia - a z czym na echo serca??
Giulia - fajnie jest trafić ma dobrą nianię :-) Cieszę się :) Ile się płaci takiej niani z agencji? Sama po liceum jestem opiekunką dziecięcą :-)
Asia - no ze słyszenia wiem, że dzieciaczki szybko się przyzwyczajają, to tak jak z odstawieniem smoczka. Mam nadzieję, że się mylę :-)
Iwona - jeszcze nie analizowałam przepisów, ale dzięki wielkie!! A tak w ogóle to gdzie Ty jesteś, że Ciebie nie ma, znaczy czasu nie masz, co?? ;-)
Mamba - dałaś mi nadzieję, oby!!!!! :-)

Cycamy...Usnęła. Oby tylko spała dalej, po odłożeniu, a nie jak to ostatnio bywa...

Ciezko jest znalezc fajna nianie niestety. Szukalam tez niani po tych liceach wlasnie, nikogo nie znalazlam:( a stawki roznie, robilam rozeznanie to miedzy 15 a 23 za godzine

Dziewczyny możecie polecić jakąś huśtawke do domu? Taką, którą zawiesza się na uchwytach np do framugi w drzwiach. Chcę zamówić pod choinkę, ale nie mam pojęcia jaką, a wybór jest bardzo duży, od zwykłych plastikowych za 30 zł do takich po pareset.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witajcie czytam i nadrabiam.Dawno mnie nie bylo ale sytuacja nie pozwala[emoji30][emoji30][emoji17]. Biegam miedzy 2 domami, 2 dzieci a chorą mamusia. Sytuacja dość poważna[emoji17]dziś odwiozlam ja do szpitala[emoji17].

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie czytam i nadrabiam.Dawno mnie nie bylo ale sytuacja nie pozwala[emoji30][emoji30][emoji17]. Biegam miedzy 2 domami, 2 dzieci a chorą mamusia. Sytuacja dość poważna[emoji17]dziś odwiozlam ja do szpitala[emoji17].

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję . Zdrowia
Karolina a nie przecierają jej się? Moja tez ma długie i ma z tyłu łysinke taki placek[emoji2] ja używam szamponu nablyszczającego z Nivea baby i jest super włosy błyszczą i nie są tłuste a najważniejsze ze nie ma ciemieniuchy. Od urodzenia go używam i dopiero połowa zużyta. Bardzo wydajny.
Jakoś się nie wycierają. Mam nadzieję , że będzie miała po mężu włosy, bo on ma piękne gęste , a ja trzy kłaki :p

Karolina cudna jest [emoji7] a co to za piękny sweterek ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
HM. Bardzo fajny. Ostatnio była przecena na swetry 50% . kupiłam jej aż 4.

Moja mala dzis przebudzila sie po 12 wypila mleko I potem zaplakala po 2.5 h, dalam jej smoczek I budze sie o 5:30- szok moje dziecko tyle czasu bez jedzenia. Lece do kuchni robie od razu 150 ml a na nie chce pic .

Moja mala dzis przebudzila sie po 12 wypila mleko I potem zaplakala po 2.5 h, dalam jej smoczek I budze sie o 5:30- szok moje dziecko tyle czasu bez jedzenia. Lece do kuchni robie od razu 150 ml a na nie chce pic .
Ja tez jej zaczelam smoczek dawac, kiedy budzi sie za wczesnie. Choc moja nie taka smoczkiwa to czasem pomaga hehe

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry