reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Czesc dziewczyny. Kiedys któraś (przepraszam ale nie pamietam ktora) pisala ze uzywa oleju kokosowego, zdecydowalam sie go kupic, moj synek ma bardzo sucha skorke na policzkach, bez problemu bede mogla smarowac mu skórkę po kapieli tym olejem? I co naturalnego polecacie do kapieli? Bo jak przeczytalam o.skladzie emolium które uzywam to az mi oczy wyszly ike chemii

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki Asia. :*

Moj wlasnie zjadl pietruszke dzisiaj korzen oczywiscie. Jaka mial mine jakbym mu dawala cos obrzydliwego[emoji14]chyba mu nie pasuje
Jutro kolejna proba i nastepne warzywko. Chyba kalafior :)

Slyszalam zeby selera na poczatku nie dawac bo alergiczny.

A groszek zielony to jak dawalyscie? Taki z puszki utrzec blenderem na papke i podgrzac?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny. Kiedys któraś (przepraszam ale nie pamietam ktora) pisala ze uzywa oleju kokosowego, zdecydowalam sie go kupic, moj synek ma bardzo sucha skorke na policzkach, bez problemu bede mogla smarowac mu skórkę po kapieli tym olejem? I co naturalnego polecacie do kapieli? Bo jak przeczytalam o.skladzie emolium które uzywam to az mi oczy wyszly ike chemii

Hej. To ja pisałam. My od urodzenia używamy tylko oleju , ale oby był nierafinowany. Mała ma po nim cudowną skórę i pachnie jak Rafaello. Smaruję codziennie po kąpieli.
My jednak po szczepieniu. Było ok. Bez większego płaczu. Waży 6960g.
My z tym spaniem też nadal mamy tak, że w dzień śpi tylko przy mnie albo na rogalu do karmienia albo na łóżku. A w nocy ok 1 biorę ją do nas. No cóż. Też z niej taki cycol, trudno. Za to w ciągu dnia jak nie śpi daje mi sporo zrobić, bo jest bardzo grzeczna i radosna.
Przepisy super!!!! Jutro biorę się za likier i pierniki.

Ja uwielbiam! Ale nie wiem czy synek lubi :D a co uzywasz do kapieli?
IMAG1356.jpg
Kąpiemy w samej wodzie, ale muszę pomyśleć o jakim naturalnym szamponie bo moja ma bardzo długie włosy.

Załączniki

• IMAG1356.jpg
    IMAG1356.jpg
    518,4 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry