Witam
U nas pobudka po 5 ale jakoś po 6 usnela i śpi do teraz ja już po kawie więc spać już nie mogę
Jutro odprawiam urodziny Majki dla dzieci w kręgielni i nie mam co z mała zrobić bo z nikim nie zostanie tylko do toalety idę to płacz okropny jest
Ojoj i jaka decyzja - co z małą zrobisz?
Ja nie wiem co to u nas będzie. Czasem mała jak się rozbudzi wieczorem to jest taki płacz że tylko ja mogę uspokoić... Ostatnio była u nas teściowa i jak już po kąpieli mała zasnęła to poszłam do sypialni odciągać mleko. I mała się obudziła. Ani mąż ani teściowa jej nie mogli uspokoić, ryk coraz głośniejszy przez jakieś 10-15 min. Nie wytrzymałam i poszłam do niej i po 3 min spokój... A mieliśmy za 3 tyg iść razem na wigilię firmową do męża. I teraz ja nie wiem czy w takiej sytuacji ją z teściową mogę zostawić. Chyba będę musiała zostać w domu i mąż pójdzie sam
U nas cala noc marudzenie a od 6 to juz praktycznie nie śpimy, maz sie dzis tez budził bo maly byl raczej glosny to zly jak byk bo druga noc nie spi a auten jezdzi w pracy i jest umeczony. Ja rozumiem ale ja nawet nie licze ile nocy nie spie i trudno
Aha a wczoraj nie kupilismy auta
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A pogodziliście się chociaż? :*
W 5 10 15 ubranka dzis -50 %
Dzisiaj to jest chyba ten cały czarny piątek? Czyli w większości sklepów (nie tylko dziecięcych) będą obniżki
W internetowym sklepie.
Mojej tez ciemiaczko pulsuje.
Ewa stwierdzila, ze sen w ciagu dnia nie jest jej potrzebny, jeszcze troche I zostanie pół sierota bo ja dlugo juz nie wytrzymam.
Nie jesteś sama
Mąż mnie nie wspiera w karmieniu piersią
W dodatku Natka całkowicie odrzuciła butelkę. Albo po tym ohydnym mleku Nutramigen albo po antybiotyku (daję go strzykawką ale może jej się butelka z tą strzykawką kojarzy). Jak widzi butelkę to ryk i absolutnie nie chce złapać. Ostatnio nakarmiłam ją moim odciągniętym mlekiem łyżeczką. Teraz będę próbować z kubeczka do pojenia niemowląt. Ehh. A w ogóle wtedy co karmiłam łyżeczką to chciałam ją nakarmić odciągniętym bo już kończyła się jego ważność i by było zaraz do wylania. Więc stwierdziłam że jej to dam a z piersi odciągnę. To wiecie ile zjadła? 40 ml