reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
My dziś kończymy 4 miesiące. Smierdzace stopki w buzi już od jakiegoś czasu [emoji3]

Co do placzacego dziecka. W życiu bym nie zostawiła. W tym okresie one potrzebują jak najwięcej bliskości naszej. Za każdym razem jak płacze, trzeba wziąć przytulić. Zdania nie zmienię. Głupoty ktoś napisał w tej książce czy tam czymś.

Moja chyba jakiś skok przechodzi bo znowu nie chce spać w łóżeczku, zasypia z nami i ja później odkładam. A długo tak nie było..i marudzi przy butli, zje ale trzeba się trochę zabawić. Mam nadzieję że to chwilowe.
A od jakiegoś czasu Marcelinka budzi się tylko raz w nocy koło 2-3, usypia kolo 21-22 a budzi się 8-9 :)

A co do pampersow my już 4 nosimy a wy? :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
u nas 4 to już od miesiąca, ale Antoś to już ma około 8 kg., tak pi razy oko na domowej wadze ważony. We wtorek mamy szczepienie to się dokładnie zważymy.

Dzieki, jednak nie ta ja czytałam,, każde dziecko może nauczyć się spać,, ale chyba bardzo podobnie napisana z tego co pisalas:-)

W internetowym sklepie.
Mojej tez ciemiaczko pulsuje.
Ewa stwierdzila, ze sen w ciagu dnia nie jest jej potrzebny, jeszcze troche I zostanie pół sierota bo ja dlugo juz nie wytrzymam.

reklama
Do góry