Toteczka83
Fanka BB :)
W 5 10 15 ubranka dzis -50 %
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas 4 to już od miesiąca, ale Antoś to już ma około 8 kg., tak pi razy oko na domowej wadze ważony. We wtorek mamy szczepienie to się dokładnie zważymy.My dziś kończymy 4 miesiące. Smierdzace stopki w buzi już od jakiegoś czasu [emoji3]
Co do placzacego dziecka. W życiu bym nie zostawiła. W tym okresie one potrzebują jak najwięcej bliskości naszej. Za każdym razem jak płacze, trzeba wziąć przytulić. Zdania nie zmienię. Głupoty ktoś napisał w tej książce czy tam czymś.
Moja chyba jakiś skok przechodzi bo znowu nie chce spać w łóżeczku, zasypia z nami i ja później odkładam. A długo tak nie było..i marudzi przy butli, zje ale trzeba się trochę zabawić. Mam nadzieję że to chwilowe.
A od jakiegoś czasu Marcelinka budzi się tylko raz w nocy koło 2-3, usypia kolo 21-22 a budzi się 8-9
A co do pampersow my już 4 nosimy a wy?
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
W stacjonarnych czy w e-sklepie?W 5 10 15 ubranka dzis -50 %
W calej sieci i sklepie internetowym czyli rozumiem ze w stacjonarnych tez..W stacjonarnych czy w e-sklepie?
dr Eduard Estivill,A podałabys Julka jeszcze raz autora bo mi uciekło jak pisałaś?