a nie masz na mailu tej wiadomości którą dostaje się tuż po zakupie? tam będzie nr aukcji i jego wpisuje się w archiwum ale podejrzewam, że będziesz miała jeszcze opcję wystawienia komentarza w opcji komentarze i ocena sprzedaży i w wystaw, tam są wszystkie nawet bardzo stare jeśli ich dotąd nei oceniłas. Ja mam tam ksiązkę jeszcze z majaIwona u mnie historia podobna z tym że zamówiłam nianię elektroniczną za 500 zł z kamerą miała być sprawna itp a przyszła z rozwalonym monitorkiem baba kazała odwołać się do kuriera gdyż paczka była ubezpieczona i tak uczyniłam niestety nie uznali reklamacji więc dzwonię do kobiety która to sprzedała o zwrot kasy itp a ona nie odbiera ani mojego tel ani żadnego z którego dzwonię. Chcę wystawić komentarz a tu nie mam jej na aukcji a w archiwum allegro nie umiem szukać. Więc odwołać sie mogę ale do butki z piwem. Pies mydło zjadł 500 zł w plecy[emoji51]
reklama
Aga30+
Fanka BB :)
Nie mam właśnie w ,,wystaw komentarz" przeglądałam juz tyle razy i nie znalazłam.a nie masz na mailu tej wiadomości którą dostaje się tuż po zakupie? tam będzie nr aukcji i jego wpisuje się w archiwum ale podejrzewam, że będziesz miała jeszcze opcję wystawienia komentarza w opcji komentarze i ocena sprzedaży i w wystaw, tam są wszystkie nawet bardzo stare jeśli ich dotąd nei oceniłas. Ja mam tam ksiązkę jeszcze z maja
Karolina__85
Dziewczyny z tym karmieniem piersią wiem jak to jest. Mi się udało mimo trudnych początków , ale i moja mama i mąż mówili ciągle dokarm, daj spokój , po co się męczyć .....byłam w tej walce zupełnie sama i czułam się z tym strasznie . W końcu tak pojechałam po moim mężu , że już nigdy nie wspomniał nic w tym stylu i teraz chyba nawet jest ze mnie na swój sposób dumny . A ja sama z siebie jeszcze bardziej Ale nikt mi nie powie , że to przychodzi samo, bo to była krew, pot i łzy dosłownie i wiele mam ma ten sam problem , a właśnie brak wsparcia jest najgorszy .
Karolina__85
Aha jeśli chodzi o strefę intymną to leży i kwiczy.....trochę mnie to martwi, ale póki co nie mam siły o tym myśleć . A jak już się do mnie mąż dobierze , to krzyczę "tylko mi drugiej Milki teraz nie zrób"
groszkowamama
U mnie też "posucha" ale to bardziej u męża niż u mnie. Ja to mam chyba nawet większą ochotę niż kiedyś, ale mąż jakoś tak bardziej wstrzemięźliwy, chyba się boi. :-)
Lila
Ja z tel więc ogólnie:
Stóp jeszcze nie łapie, kolan też nie.
Pieluchy mamy jeszcze 3.
Rączek nie wyciąga
Aga- pamiętam tę sprawę z nianią, ale lipa!!!!!! Współczuję Tobie i Tobie Iwona! To się w głowie nie mieści!! A ,,odbiorca,, wie, że znalazł się prawdziwy odbiorca? Oddać nie łaska, chociaż kasy? Jak można tak pomylić nazwiska! Niech listonosz czy tam kurier kasę ze swojego oddaje. No chyba, że nadawca źle nadał to wtedy zadośćuczynienie od niego! Włos się na głowie jeży!!!!!
Stóp jeszcze nie łapie, kolan też nie.
Pieluchy mamy jeszcze 3.
Rączek nie wyciąga
Aga- pamiętam tę sprawę z nianią, ale lipa!!!!!! Współczuję Tobie i Tobie Iwona! To się w głowie nie mieści!! A ,,odbiorca,, wie, że znalazł się prawdziwy odbiorca? Oddać nie łaska, chociaż kasy? Jak można tak pomylić nazwiska! Niech listonosz czy tam kurier kasę ze swojego oddaje. No chyba, że nadawca źle nadał to wtedy zadośćuczynienie od niego! Włos się na głowie jeży!!!!!
Lila
Kamejko - nie wiem co doradzić. Oby Córeczka zaczęła jeść więcej. Przytulam!
Z tarzanowaniem u nas kiepsko. Ja wieczorem tylko czekam, kiedy ona zaśnie i będę mogła sama się położyć. Strasznie mało mi snu, nie mam na nic sił. Póki jeszcze chłopcy usną to ja już sama czasami śpię..
Z tarzanowaniem u nas kiepsko. Ja wieczorem tylko czekam, kiedy ona zaśnie i będę mogła sama się położyć. Strasznie mało mi snu, nie mam na nic sił. Póki jeszcze chłopcy usną to ja już sama czasami śpię..
Flammie
Z tymi rączkami to faktycznie chodzi mu o dotyk, bo do kota też rączki wyciąga
Karolina napisałas o braku wsparcia. Ja powiem, ze kazde ekstremum z otoczenia nie jest dobre. Brak wsparcia jak i nachalne "wsparcie" jakiego ja doznalam Mnie ten nacisk na kp tak zmiażdżył, że jak pojawiły się problemy to czułam się na prawdę fatalnie sama ze sobą. Dużo czasu mi zajęlo wrzucenie na luz. Oczywiście gratuluje, że ci się udało
Karolina napisałas o braku wsparcia. Ja powiem, ze kazde ekstremum z otoczenia nie jest dobre. Brak wsparcia jak i nachalne "wsparcie" jakiego ja doznalam Mnie ten nacisk na kp tak zmiażdżył, że jak pojawiły się problemy to czułam się na prawdę fatalnie sama ze sobą. Dużo czasu mi zajęlo wrzucenie na luz. Oczywiście gratuluje, że ci się udało
Asia28BK
U nas też nie ma jeszcze nóżek w buzi, rączki wyciąga po zabawki tylko :-) ale co chwilkę pojawia się jakaś drobna nowa umiejętność choćby mały pisk:-)
Z kp też miałam wsparcie aż przesadne ze strony męża, cały czas mnie upiminal że powinnam karmić a nie odciągac, mówił- już się bałem że nie będziesz miała pokarmu, albo mi pokazywał w jakiej pozycji powinnam karmic haha byłam cierpliwa ale myślałam - sam ją nakarm z cycka jakzes taki madry:-) po dwóch tygodniach mu przeszło a ja i tak wypracowałam swój system karmienia i do dzisiaj najlepiej karmi mi się na lezaco:-)
Tarzanujemy ale nie zbyt często, tak z 2-3 razy w tygodniu:-)
Dobrej, oby przespanej nocy wszystkim! :-)
Z kp też miałam wsparcie aż przesadne ze strony męża, cały czas mnie upiminal że powinnam karmić a nie odciągac, mówił- już się bałem że nie będziesz miała pokarmu, albo mi pokazywał w jakiej pozycji powinnam karmic haha byłam cierpliwa ale myślałam - sam ją nakarm z cycka jakzes taki madry:-) po dwóch tygodniach mu przeszło a ja i tak wypracowałam swój system karmienia i do dzisiaj najlepiej karmi mi się na lezaco:-)
Tarzanujemy ale nie zbyt często, tak z 2-3 razy w tygodniu:-)
Toteczka, Lila gdzie te literówki?Ehhh a my nie śpimy od 4, marudzi jakby była śpiąca, nic nie pomaga.. .
Dobrej, oby przespanej nocy wszystkim! :-)
reklama
Kamejka, pogadaj z lekarzem o ilości zjadanego mleka przez core. Moja kuzynka też ma takiego nie jadka, jej córka ma 15mcy i waży może 8 kg i też zjadała takie niewielkie ilości mleka.
A jakie macie pomysły na prezent dla dzieciaczków?
Ja dla synka zamówiłam u mojej mamy taki chodzik/pchacz co w przodu ma ogranki,telefon,melodyjki i inne bajery, kupiłam to mojej chrzesnicy jak miała 6mcy i do tej pory (2lata) potrafi się tym pobawic, u teściów dinozaura a w środku ma kulki i jak się go rozsunie to jest taki "basen" kulkowy tylko nie wiem czy przed roczkiem będzie tym zainteresowany.
Ale nie wiem co kupić córce mojego brata, ona jest z sierpnia i dużo zabawek mają po strasznej córce, właśnie ten chodzik , garnek, szczeniaczek uczniaczek.
A jakie macie pomysły na prezent dla dzieciaczków?
Ja dla synka zamówiłam u mojej mamy taki chodzik/pchacz co w przodu ma ogranki,telefon,melodyjki i inne bajery, kupiłam to mojej chrzesnicy jak miała 6mcy i do tej pory (2lata) potrafi się tym pobawic, u teściów dinozaura a w środku ma kulki i jak się go rozsunie to jest taki "basen" kulkowy tylko nie wiem czy przed roczkiem będzie tym zainteresowany.
Ale nie wiem co kupić córce mojego brata, ona jest z sierpnia i dużo zabawek mają po strasznej córce, właśnie ten chodzik , garnek, szczeniaczek uczniaczek.