reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Gratuluję udanych wizyt i bijących serduszek!

Też już bym chciała zobaczyć rączki i nóżki ale mój lekarz idzie na urlop i później niż 3 grudnia nie mogłam się zapisać. A następna wizyta z ust dopiero za miesiąc buuuuuu

reklama
Wiem ze jestem na dolnej granicy normy z tym tetnem ale to zawsze dolna granica więc chciałabym usłyszeć ze też ktoś tak mial:) tym bardziej ze na poprzedniej wizycie biło szybciej. Chociaż z drugiej strony lekarz nic nie wspomniał a chyba by cos powiedział gdyby było nie tak

Cześć dziewczyny, ale pospalam... Olcia super ze wszystko ok, może we wtorek tez zobaczę jak macha rekami :) i dowiem sie jakie ma tętno No i wielkość. Ostatnio w 6tyg i 5dniu miała fasola 0,59 cm. My dzis idziemy na urodzinki chrześniaka a jutro męża chrześniaczkę i jej brata zabieramy do kina z okazji mikołajek [emoji6] Wam rownież życzę miłego weekendu

Już jestem po wiZycie. Wszystko wygląda ok zwolnienie do 05.02 dostalam. Dzidzia ma 2.6 cm. Machała nóżkami i rączkami. Coś pięknego :) czy bicie serduszka 120 uderzeń to dobry wynik? W poprzedniej ciazy zawsze było około 140 stąd to pytanie :) Z nieprawidłowości to tylko nadpeknieta szyjka po porodzie. Tym mnie trochę najstarszyl:( kolejna wizyta 8.01 dopiero :(

Gratuluje udanej wizyty :) krazy teoria iz chłopczyka ciut wolniej bije serduszko a dziewczynka szybciej ;) zobaczymy czy się sprawdzi :)

Zachęcam do opisywania wizyt w odpowiednim watku :)

Lekarz powiedział ze mam dosc niskie ciśnienie 100/70. Może to też miało jakiś wpływ? Ehh sama nie wiem. W normie się mieszcze na dolnej granicy ale zawsze. Nie moge się nakręcić bo padne do kolejnej wizyty :)
A co do teorii wpływu tętna na płeć to mnie nie pocieszylas. Marzę o coreczce:) choć oczywiście najważniejsze żeby bylo zdrowe:)

Olciakk gratuluję udanej wizyty :) ja mam też niskie ciśnienie i chyba dlatego tak dużo śpie;)
Jak Wam dziewczyny idzie picie wody? Pilnujecie żeby pić więcej czy nie bardzo? Ja się staram butelkę 1,5l ale nie zawsze wychodzi :(

reklama
Do góry