reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Tak ja mam na każdej wizycie u niego praktycznie. Oby tylko wszystko było ok. Jak będzie na pewno się podzielę informacjami

Witajcie :)

My od wczoraj u rodziców, radosną nowinę przekazaliśmy, wszyscy się z nami cieszą :) Mamcia nie zdążyła zgadnąć bo powiedzieliśmy prawie w drzwiach ;) bo ja po podróży bardzo źle się czułam i po wyjściu z auta bleee...

Gratuluję udanych wizyt i bijacych serduszek :)
Ola kciuki za wizytę :)

Miłego dnia :)

Witam ja tylko się przywitać chciałam
zaraz mnie czeka masa roboty bo dzisiaj gości mamy

gratuluję udanych wizyt
Olcia powodzenia na wizycie

Już jestem po wiZycie. Wszystko wygląda ok zwolnienie do 05.02 dostalam. Dzidzia ma 2.6 cm. Machała nóżkami i rączkami. Coś pięknego :) czy bicie serduszka 120 uderzeń to dobry wynik? W poprzedniej ciazy zawsze było około 140 stąd to pytanie :) Z nieprawidłowości to tylko nadpeknieta szyjka po porodzie. Tym mnie trochę najstarszyl:( kolejna wizyta 8.01 dopiero :(

reklama
Do góry