reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Moja od paru dni też podnosi głowę i to bardzo. Nie chcę leżeć tylko siedzieć czasami przez chwilę posiedzi na kolanach. Staram się unikać bo ta główka jeszcze chwiejna jest. Szczerze powiem że czym później tym lepiej. Jeszcze sie w życiu nasiedzi i nachodzi[emoji4]

reklama
Mnie juz szlag trafia.. jak co wieczor.. nic tylko ryk. Byle by do bujaczka polozyc. Twardo nie daje sie zlamac, ale juz mam ochote uciec. Od 1900 cyrkujemy sobie.

A budzą się Wasze Pociechy z płaczem? Mój syn dzisiaj z każdej drzemki i już jak go polozylismy wieczorem budził się z takim płaczem, że mi go szkoda... Nie wiem, co jest. Nic się nie wydarzyło takiego. Jedynie co to kilka razy ostatnio wiercenie u sąsiadów go budziło... (nie dzisiaj, a w poprzednich dniach)

Witajcie
powiem wam ze nie wiem ale mnie brakuje na wszystko czasu.
Nie mam kiedy usiąść i poczytać co u was.
Nawet teraz powinnam robić młodej kanapki do szkoły i już ja budzic a nie siedzieć na bb[emoji55][emoji55][emoji55]
Jak już pozaznaczam cytaty to nie zdążę odpisać...
Ehhhh

Miłego dnia

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny
Moja Milka też usilnie podnosi głowę . szczególnie jak jest na lezaczku albo na rękach . dodatkowo opanowała przewracanie z pleców na brzuszek do perfekcji . Tylko że w drugą stronę o dziwo nie i tak się przewraca i zaraz potem jest wkurzona, że leży na brzuchu . i tak w kółko :)

Moja Milka też usilnie podnosi głowę . szczególnie jak jest na lezaczku albo na rękach . dodatkowo opanowała przewracanie z pleców na brzuszek do perfekcji
Ewa też przedwczoraj załapała i teraz to jej ulubiona zabawa o nie da sobie przetłumaczyć, że dopiero jadła.
A dziś bardzo marudna jest już nie wiem co wymyślić, żeby ją zająć a spać też nie chce.

reklama
Do góry