reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Moja od paru dni też podnosi głowę i to bardzo. Nie chcę leżeć tylko siedzieć czasami przez chwilę posiedzi na kolanach. Staram się unikać bo ta główka jeszcze chwiejna jest. Szczerze powiem że czym później tym lepiej. Jeszcze sie w życiu nasiedzi i nachodzi[emoji4]

reklama
Mnie juz szlag trafia.. jak co wieczor.. nic tylko ryk. Byle by do bujaczka polozyc. Twardo nie daje sie zlamac, ale juz mam ochote uciec. Od 1900 cyrkujemy sobie.

A budzą się Wasze Pociechy z płaczem? Mój syn dzisiaj z każdej drzemki i już jak go polozylismy wieczorem budził się z takim płaczem, że mi go szkoda... Nie wiem, co jest. Nic się nie wydarzyło takiego. Jedynie co to kilka razy ostatnio wiercenie u sąsiadów go budziło... (nie dzisiaj, a w poprzednich dniach)

Witajcie
powiem wam ze nie wiem ale mnie brakuje na wszystko czasu.
Nie mam kiedy usiąść i poczytać co u was.
Nawet teraz powinnam robić młodej kanapki do szkoły i już ja budzic a nie siedzieć na bb[emoji55][emoji55][emoji55]
Jak już pozaznaczam cytaty to nie zdążę odpisać...
Ehhhh

Miłego dnia

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny
Moja Milka też usilnie podnosi głowę . szczególnie jak jest na lezaczku albo na rękach . dodatkowo opanowała przewracanie z pleców na brzuszek do perfekcji . Tylko że w drugą stronę o dziwo nie i tak się przewraca i zaraz potem jest wkurzona, że leży na brzuchu . i tak w kółko :)

Moja Milka też usilnie podnosi głowę . szczególnie jak jest na lezaczku albo na rękach . dodatkowo opanowała przewracanie z pleców na brzuszek do perfekcji
Ewa też przedwczoraj załapała i teraz to jej ulubiona zabawa o nie da sobie przetłumaczyć, że dopiero jadła.
A dziś bardzo marudna jest już nie wiem co wymyślić, żeby ją zająć a spać też nie chce.

reklama
Do góry